(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri asuntojen kilpailu-urakointiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTOJEN KILPAILU-URAKOINTIIN

HANKINTAINSINÖÖRI

PÄÄKAUPUNKISEUTU

”Latua on, jos on lihaksia.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen hankinnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on löytää hankkeen eri vaiheille parhaat tekijät ja materiaalit? Tule hankintainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa. Asunnot kilpailu-urakointi- yksikkö on voimakkaasti kasvava nuorekas liiketoimintayksikkö, jonka toiminta ja työympäristö on avoin sekä kannustava. Toimintamme perustana on motivoituneet projektihenkilöt ja pyrimmekin yhdessä toteuttamaan hankkeemme laadulliset, ajalliset ja taloudelliset tavoitteet täyttäen asiakkaan ja tilaajan asiakastyytyväisyyden ollessa meille ensiarvoisen tärkeää.

Hankintainsinöörinä toimit osana työmaatiimiä osallistuen kuitenkin myös uusien hankkeiden laskentaan hankinnan osalta. Varmistat työmaan suunnitelmien mukaisen valmistumisen etsimällä työvaiheille oikeat tekijät, ja kehität hanketta sekä suunnitelmia yhdessä tilaajan, urakoitsijoiden ja muiden työmaatoimihenkilöiden kanssa. Osallistut tuotannonsuunnitteluun ja oikeiden työvaiheiden sekä ratkaisuiden etsimiseen niin käynnissä olevien/alkavien hankkeiden osalta, että laskennassa olevien hankkeiden osalta. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti, ja koordinoit niiden varmistumista työmaahankintojen osalta. Osallistut ja tuet tarvittaessa myös työmaahankintoja.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta hankinnan ja/tai asuntotuotannon tehtävistä, sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Avain tehtävässä menestymiseen on oma kiinnostus hankintatehtäviin sekä into kehittyä hankinnan ammattilaiseksi. 

Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot, eduksi katsomme mallinnusohjelmien osaamisen. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Juuso Rapelille, puh. puh. 040 764 4349.

HAE TEHTÄVÄÄN 18.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!