(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri asuntojen kilpailu-urakointiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTOJEN KILPAILU-URAKOINTIIN

HANKINTAINSINÖÖRI

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Asunnot kilpailu-urakointi- yksikkö on voimakkaasti kasvava nuorekas liiketoimintayksikkö, jonka toiminta ja työympäristö on avoin sekä kannustava. Toimintamme perustana on motivoituneet projektihenkilöt ja pyrimmekin yhdessä toteuttamaan hankkeemme laadulliset, ajalliset ja taloudelliset tavoitteet täyttäen asiakkaan ja tilaajan asiakastyytyväisyyden ollessa meille ensiarvoisen tärkeää.

Kannustamme projektihenkilöitämme luovaan, mutta suunnitelmalliseen työntekoon ja vahvuutemme onkin vahvoissa tiimeissä, osaamisessa sekä uuden oppimisessa.  

Toimit osana työmaatiimiä osallistuen kuitenkin myös uusien hankkeiden laskentaan hankinnan osalta. Varmistat työmaan suunnitelmien mukaisen valmistumisen etsimällä työvaiheille oikeat tekijät, ja kehität hanketta sekä suunnitelmia yhdessä tilaajan, urakoitsijoiden ja muiden työmaatoimihenkilöiden kanssa. Osallistut tuotannonsuunnitteluun ja oikeiden työvaiheiden sekä ratkaisuiden etsimiseen niin käynnissä olevien/alkavien hankkeiden osalta, kuin laskennassa olevien hankkeiden osalta. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti, ja koordinoit niiden varmistumista työmaahankintojen osalta. Osallistut ja tuet tarvittaessa myös työmaahankintoja.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta hankinnan ja/tai asuntotuotannon tehtävistä, sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Avain tehtävässä menestymiseen on oma kiinnostus hankintatehtäviin sekä into kehittyä hankinnan ammattilaiseksi. 

Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Juuso Rapeli, puh. 040 764 4349 ja Kimmo Koivumäki, puh. 040 755 3963.

HAE TEHTÄVÄÄN 28.4.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.