(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri Arkta Rakennuskultti Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle hankintahenkilöä. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Arkta Rakennuskultilla on n. 30 hengen toimihenkilö porukka töissä ja toimisto sijaitsee Espoossa. Liikevaihto oli viime vuonna n. 36 m€. Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.

Hankintahenkilönä pääset tekemään tarjouskyselyjä ja tarjousvertailuja. Osallistut tarjousneuvotteluihin yhdessä työpäällikön ja työmaan toimihenkilöiden kanssa. Toimit työmaan tukena materiaalihankinnoissa sekä työpäällikön tukena sopimushankinnoissa. Osallistut vuosisopimushankintojen valmisteluun. Voit olla kokenut tekijä tai uran alussa. Koulutukseltasi voit olla Rakennusarkkitehti, -insinööri, -mestari tai vastaava. Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään kevään aikana.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Hankintainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusalan teknistä koulutusta (Rakennusarkkitehti AMK/DI, Rakennusmestari tai -insinööri AMK/DI).
- Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
- Olet parhaimmillasi asiakasyhteistyössä ja olet tuloshakuinen.
- Olet haka numeroiden parissa ja sinulla on asennetta ja motivaatiota kehittyä tehtävässäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
- Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
- Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.
- Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
- Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

 

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 16.2.2020. Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. www.varvaamo.fi.