(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinöörejä ja työmaainsinöörejä korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme Pääkaupunkiseudulle

Hankintainsinöörejä ja työmaainsinöörejä korjausrakentamiseen

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaali- ja aliurakoitsijahankinnasta. Haet innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä laskennan ja tuotannon kanssa, ja seuraat aktiivisesti toimittajamarkkinaa parhaiden kumppanien löytämiseksi.

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, projektisuunnitelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta hankkeen eri kumppanien kanssa.

Etsimme

Etsimme asiakaslähtöisiä ja motivoituneita korjausrakentamisen taitajia. Sovellat aiempaa osamaistasi monipuolisesti, ja opit innokkaasti uutta. Hankintainsinöörin roolissa osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia, ja tunnet sopimuspolitiikkaa sekä urakoitsijaverkostoja. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on:

  • kokemusta hakemaasi tehtävää vastaavista tehtävistä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Elisabet Örlund, puh. 040 501 2102.

Jätä hakemuksesi 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.