(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinöörejä asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle

Hankintainsinöörejä asuntorakentamiseen

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Toimit yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm.
• Tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen
• Urakkasopimus- ja hankintaneuvotteluihin osallistuminen
• Hankintasopimusten tekeminen

Etsimme

Etsimme palvelualtista henkilöä, joka tuntee sopimuspolitiikan ja osaa tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on:
• kokemusta hankinnasta ja/tai työmaatehtävistä
• hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
• sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
• tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusinsinööri

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Rami Hietala p. 0500 424 286.

Jätä hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.