(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinöörejä asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle

Hankintainsinöörejä asunto- ja toimitilarakentamiseen


Etsimme osaavaan joukkueeseemme vahvistukseksi hankintainsinöörejä asuinrakentamiseen niin kerros- kuin pientalopuolelle, sekä toimitilarakentamiseen.

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Toimit yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen
  • Urakkasopimus- ja hankintaneuvotteluihin osallistuminen
  • Hankintasopimusten tekeminen
  • Osallistuminen rakennusosien tuotteistamiseen ja suunnitteluratkaisujen kehittämiseen

Etsimme

Voit olla kokenut hankinnan ammattilainen tai tulevaisuuden osaaja. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on:

  • mielellään kokemusta hankinnasta ja/tai työmaatehtävistä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • halu sitoutua työhön ja kehittyä alan ammattilaiseksi
  • sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antavat

Pääkaupunkiseudun asuntorakentamisessa hankintapäällikkö Jani Tuominen, puh. 040 864 4434 ja hankintajohtaja Jouni Hyötylä, puh. 0400 406 174

Uudenmaan asuin- ja pientalorakentamisessa yksikönjohtaja Tero Karislahti, puh. 040 843 9895 ja hankintapäällikkö Mika Nieminen, puh. 040 550 6680

Toimitilarakentamisessa hankintapäällikkö Teemu Takala, puh. 040 861 9831.

Jätä hakemuksesi 30.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.