(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-/tuotantoinsinööri, Piiloset (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi

Liiketoimintamme ollessa voimakkaassa kasvussa, haemme tiimiimme hankinta-/tuotantoinsinööriä Lietoon vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat tuotannon materiaalien hankinnoista kustannustehokkaasti ja varmistat, että varastossamme on oikea määrä tavaraa oikeaan aikaan. Lisäksi vastaat toimittajaverkoston hallinnasta ja kehittämisestä, sekä toimit yhteyshenkilönä toimittajien suuntaan. Tehtävässä osallistut toimitusketjun hallintaan asiakkaan tilauksesta tuotannon suunnitteluun tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikkömme kanssa. Lisäksi tulet olemaan mukana uuden tuotannonohjausjärjestelmän suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. tuotantotalous AMK), sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toivomme hakijoilta myös ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia (monipuolinen kokemus tuotannonohjausjärjestelmistä, esim. kehitystehtävistä ja/tai pääkäyttäjän roolista, sekä kiitettävät excel taidot). Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta GMP ja/tai ISO 13485 standardin mukaisesta toiminnasta, sekä Lean-periaatteiden käytöstä tuotannossa.

Etsimämme työkaveri on tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itseohjautuvasti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen motivoivassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 18.10.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.