(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-trainee, kokoaikainen, Elematic Oyj, Toijala
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Haluatko saada monipuolista työkokemusta hankintatehtävistä? Omaksutko nopeasti uusia asioita ja olet työotteeltasi itsenäinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elematic Oyj:lle, hankinta-traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen 4.5.-31.8.2020 saakka. Toivottavaa olisi, että voisit jatkaa syksyllä töitä osa-aikaisesti opintojen ohella. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Hankinta-traineena pääset toimimaan operatiivisen oston ja toimitusvalvonnan parissa. Tehtäviisi kuuluu myös laskujen tarkistus sekä järjestelmätietojen päivitys. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja itsenäistä työotetta. Tehtävässä tulet olemaan tekemisissä eri toimittajien kanssa, joten on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet ihmisten kanssa toimeen.

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Elematicin pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsee Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Elematicin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja he työllistävät noin 250 henkilöä. Lisää yrityksestä: www.elematic.com.

Pääasialliset tehtävät
 • Operatiivinen osto ja toimitusvalvonta
 • Laskujen tarkistus
 • Järjestelmätietojen päivitys

Odotamme sinulta
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikka, taloushallinto tai kaupallinen koulutus)
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Perus IT-taitoja (Office-ohjelmat)
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa oma kokoonpano Suomessa
 • Opettavaisen työympäristön
 • Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden nähdä tilaustoimitus ketjun alusta loppuun asti

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 01.03.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus toukokuussa 2020.  Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.