(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-/kehitysinsinööri
Sisu Akselit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haussa on nyt Hämeenlinnaan kansainvälisissä toimintaympäristöissä viihtyvä ja teknisesti orientoitunut

HANKINTA-/KEHITYSINSINÖÖRI

hankintatoimintojemme vahvistukseksi.

Tehtävässä tulet aktiivisesti tukemaan tuotekehitystämme ja myyntiämme hankintatoimintojen kautta, optimoimaan nykyisten toimittajiemme ja toimitusketjujen toimivuuden, kartoittamaan uusia hankintakanavia ja seuraamaan vastuualueesi tarjoamia tulevaisuuden mahdollisuuksia menetyksemme tueksi. Hankinta- ja toimittajaympäristömme on kansainvälinen, mutta meillä on myös kotimaisia yhteistyökumppaneita. Tehtävään sisältyy matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tehtäviisi kuuluu nykyisten yhteistyökumppaneidemme ja toimitusketjujen toiminnan seuranta ja optimointi. Aktiivisella toimittajayhteistyöllä varmistat osaltasi asettamiemme tavoitteiden toteutumisen toimitusvolyymin, kokonaiskustannusten ja vaihto-omaisuuden arvon suhteen. Kartoitat ja valitset uusia toimittajia ja kehität hankintakanavia sekä huolehdit niiden sisäänajosta osaksi toimitusketjuamme. Hankinnan osaamisellasi ja tieto-taidollasi tuet tuotekehitystämme ja myyntiämme tuote- ja asiakasprojekteissa tarjoamalla heille uusia ratkaisuvaihtoehtoja. Luonnollinen osa työtäsi on seurata komponentti-, ratkaisu- ja valmistusmenetelmäalueen kehitystä ja pitää organisaatiomme näistä tietoisena. Lisäksi valvot, seuraat ja analysoit laskennallisesti toimituksellisia asiakokonaisuuksia, takuita ja laatukustannuksia. Laadit myös tarjouskyselyitä ja ennusteita sekä ehdotat parannusehdotuksia asiakastyytyväisyyden ja tuotteiden kokonaiskustannusten näkökulmista.

Edellytämme sinulta alempaa/ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hankinnoista ja toimitusketjuista mekaanisten komponenttiratkaisujen ja valmistusmenetelmien suhteen teollisella toimialueella, mieluiten kansainvälisellä tasolla. Suunnitteluosaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jätä englannin kielinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880.