(Poistunut julkaisusta)

Hankinta- ja ostoasiantuntija (Lahti)
Prescott Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Prescott on vuonna 2005 perustettu elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille herkullisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteidemme kautta. Tuotteitamme myydään läpi Suomen niin vähittäiskaupoissa, keskusliikkeissä kuin tukkureillakin. Valikoimastamme löytyy suussa sulavia suklaita, sesonkituotteita ja makeisia kaikenikäisille ja moneen eri makuun. Lisäksi italialaiset Rummot ovat maailmankuuluja, huippukokkienkin arvostamia premium-pastoja, joita valikoimastamme löytyy myös. Ihastuttava toimistomme sijaitsee Hennalan varuskunta-alueella. Lue lisää osoitteesta www.prescott.fi.

Liiketoimintamme kasvun tueksi haemme nyt Hankinta- ja ostoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä tulet työskentelemään osana Prescottin ammattitaitoista ostotiimiä. Vastaat ensisijaisesti hankintasuunnittelusta ja ostoprosessin sujuvasta kulusta. Tehtäviisi kuuluu ostoehtojen neuvottelu ja ylläpito, toimittajatietojen ylläpito sekä hankintahinnoittelu. Lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä tavarantoimittajiin sekä hoidat muita oston ja hankinnan kokonaisuuksia, kuten ostoennusteiden tekoa, hankintakustannuslaskentaa, toimittajareklamaatioiden käsittelyä ja tuotenäyteliikennettä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta hankintatehtävien itsenäisestä hoitamisesta sekä ymmärrystä kaupanalan toiminnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja sujuva englannin kielen taito. Aiempi kokemus elintarvikealalta on ehdottomasti eduksi.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja aktiivisen asenteen omaava persoona. Sinulla on erittäin hyvät neuvottelutaidot. Viihdyt ajoittain hektisessä työympäristössä, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön parissa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa joustavasti kesäkuussa tai lomakauden jälkeen elokuun lopulla. Työ on päivätyötä, mutta toivomme sinulta joustavuutta esimerkiksi toimittajatapaamisten ja messumatkojen osalta.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme hankinnan asiantuntija, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta 21.5.2018 mennessä.
Pyydämme kaikki hakemukset sähköisen hakulomakkeen kautta.

Rekrytoinnista vastaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Lahden HR-päällikkö Liisa Sipilä p. 044 029 4444, liisa.sipila@go-on.fi.