(Poistunut julkaisusta)

Hankinta- ja logistiikkapäällikkö Fysioline Oy
Fysioline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Fysioline Oy toimii monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Fysioline tarjoaa asiakkailleen kuntosali- ja kuntoutuksen väline- ja tarvikeratkaisuja maailman johtavimmilta toimittajilta. Oma huolto-organisaatiomme varmistaa laitteiden toimivuuden ja käyttöturvallisuuden. Yhtiö valmistaa, myy ja markkinoi medical device -luokiteltuja tuotteita. Fysioline Oy konsernin liikevaihto tilikaudella 2019 oli 27 M€ ja henkilöstö on noin 100. Toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Saksassa, vientiä yrityksellä on yli 50 maahan. www.fysioline.fi
Fysioline Oy tunnetaan omasta ICE POWER® tuotemerkistä sekä edustamistamme tuotemerkeistä kuten Matrix, gym80, THERA-Trainer, Hocoma. Palveluumme kuuluvat myynti, koulutus, asennus sekä huolto. Avainsanojamme ovat hyvä asiakaspalvelu ja kumppanuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Haemme nyt toimitusketjun ammattilaista
HANKINTA- JA LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta kansainvälisissä hankinnoissa ja logistiikassa maahantuonti- ja teollisuusyrityksissä. Hankinta- ja logistiikkapäällikön päävastuu on yrityksen hankinta- ja toimitusketjun kehittäminen ja johtaminen mukaan lukien toimittajien sopimusneuvottelut.
Haemme hankinnan- ja logistiikan ammattilaista, joka nauttii toimimisesta asiakasrajapinnassa, mutta myös hankinnan ja logistiikan toimintavarmuudesta ja kehittämisestä.

Odotamme soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, vahvaa neuvotteluosaamista, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, joten näiden sujuva osaaminen on tärkeää.
Työkokemus vastaavasta tehtäväkokonaisuudesta ja vankka johtamis-, esimies-, Lean-, työsuojelu- ja laatujärjestelmäkokemus (ISO 9001, 14001, 45001) sekä järjestelmäosaaminen (WMS ja ERP) luovat perustan tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä kasvavassa liiketoiminnassa, jossa omistajat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa, mikä tekee yrityksestä ketterän ja päätöksenteosta erittäin nopeaa. Fysioline Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja osaamisen kehittämismahdollisuudet. Meillä saat erinomaiset työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat, työtilat Tampereen Lahdesjärvellä ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula p. 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 26.1.2020 mennessä.