(Poistunut julkaisusta)

Hankinta - ja logistiikkajohtaja
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan 20 Metro-pikatukun verkoston, valtakunnallisen toimitusmyynnin sekä emetro.fi:n kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi

Haemme Wihuri Oy Aarniolle ammattitaitoista hankinta - ja logistiikkajohtajaa

Tehtävässä vastaat Wihuri Oy Aarnion hankinta- ja logistiikkafunktion johtamisesta, kehittämisestä, toimintojen tehostamisesta ja hyvän asiakaskokemuksen edelleen varmistamisesta. Olet keskeisessä roolissa kannattavan liiketoiminnan varmistamisessa ja kasvun rakentamisessa yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Tuot lisää näkemystä liiketoimintastrategiaamme ja olet mukana sen toteuttamisessa ja yhteisesti sovittujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja halun luoda menestyksellistä liiketoimintaa. Olet kokenut, innostava ja osallistava ihmisten johtaja. Suuntaat tulevaisuuteen ja osaat motivoida ja valmentaa organisaatiotasi muuttuvassa ympäristössä. Omaat erinomaiset yhteistyövalmiudet ja vuorovaikutustaidoiltasi olet rakentava ja avoin. Lähestyt asiaa kuin asiaa analyyttisesti ja ratkaisunhakuisesti.

Hankinta - ja logistiikkaorganisaatiossa työskentelee n. 70 henkilöä. Tehtävässä raportoit Wihuri Oy Aarnion toimialajohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vahvoja näyttöjä nykyaikaisen hankinta - ja logistiikkafunktion johtamisesta
  • näyttöjä kehityshankkeiden ja muutosten menestyksekkäästä läpiviennistä
  • hankinnan syväosaamista ja neuvottelijana olet tiukka sekä arvostettu
  • ymmärrystä nopeakiertoisen, matalakatteisen ja kannattavan liiketoiminnan logistiikasta sekä valikoimahallinnasta
  • positiivista tekemisen asennetta ja tavoitteellista sekä tuloksellista työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa
  • mielellään kokemusta FMCG tai kaupan alalta

Tarjoamme sinulle paljon vastuuta ja vapautta. Saat monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä ainutlaatuisen näköalapaikan arvostetussa ja vakavaraisessa suomalaisessa monialakonsernissa.

Toimipisteemme sijaitsee uudessa K3 logistiikkakeskuksessamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10. mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.