(Poistunut julkaisusta)

Hankinta- ja laskentainsinööri R4 Korjausurakointi Oy - Helsinki
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tule mukaan osaavaan ja rentoon porukkaamme! Mielestämme työnteko saa olla hauskaa, eikä aamuisin harmita tulla töihin. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee eikä kaveria jätetä pulaan. Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.

R4 Korjausurakointi Oy on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuulumme R4 Group Oy konserniin ja kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihtomme on n. 30 M€. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Haussa hankinta- ja laskentainsinööri Helsinkiin

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja PK-seudulla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Haemme nyt toimistosaneeraus kohteisiimme neuvottelutaitoista hankinta- ja laskentainsinööriä. Voit olla alalla nuorempikin tekijä. Aloitus on sopimuksen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Hankinta- ja laskentainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä

Mitä toivomme sinulta?

- Osallistut projektien hankintaan sovitun työnjaon mukaisesti.
- Hallitset kustannuslaskennan perusteet.
- Ohjelmisto-osaamista mm. (J)Cad, Excel, ERP.
- Vähintään AMK-tason koulutusta. Rakennustekniikan osaaminen katsotaan eduksi.
- Voit olla alalla nuorempikin tekijä, kunhan motivaatiosi on kohdallaan.
- Osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Pystyt tekemään päätöksiä ja sitoudut niihin.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 3.9.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.