Hankinta- ja kategoriapäällikkö, Sähkökomponentit ja sähköjärjestelmät / Bronto Skylift Oy Ab
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021


Bronto Skylift Oy Ab on suuria hydraulisia henkilönostimia valmistava kansainvälinen metalliteollisuusyritys. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Työllistämme yhteensä yli 400 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Pirkkalassa. Vakaana ja arvostettuna toimijana olemme luotettava työllistäjä ja tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.
Lisätietoja: www.brontoskylift.com   

Etsimme nyt uuteen tehtävään sinua, dynaaminen ja ammattitaitoinen

Hankinta- ja kategoriapäällikkö, Sähkökomponentit ja sähköjärjestelmät 

Päätehtäväsi on vastata sekä strategisella että operatiivisella tasolla sähkökomponenttien ja sähköjärjestelmiemme kilpailukykyisestä ja kustannustehokkaasta hankinnasta. Johdat sähkökomponenttien ja -järjestelmien kategoriahankintaa antaen vahvan panoksen sen hankintastrategian luomiseen, toteuttamiseen ja kehittämiseen käytännön tasolla. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti sähkösuunnittelijoidemme kanssa, löytäen strategiaan ja tarpeisiimme sopivat toimittajat esim. tarjous- ja kilpailutusprosessien kautta. Seuraat aktiivisesti markkinoiden, kilpailijoiden ja toimitusketjujen kustannustekijöiden muutoksia sekä niiden ennusteita.  Pitkän aikavälin toimittajasuhteiden luomisen ja hallinnan osalta tavoitteinasi ovat mm. tuottavuuden kasvattaminen ja kokonaiskustannuksien vähentäminen (TCO), sopimussuhteiden hallinnointi sekä mittareihin teknologioihin ja järjestelmiin liittyviä asioita. Tunnistat, implementoit ja seuraat kustannusten säästötavoitteita mm. erilaisten Design to Cost -projektien kautta. Lasket ennusteita, teet kustannusmallinnusta ja varmistat toiminnallasi sekä materiaalien saatavuuden että kapasiteettimme joustavuuden.

Raportoit työssäsi SCM johtajallemme yhdessä mm. neljän muun hankinta- ja kategoriapäällikkömme kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö ja toimipisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Tampereen Raholassa tai Porin yksikössämme.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI / Insinööri, KTM) sekä vähintään 5-10 vuoden kokemusta vastaavanlaisista osto-, hankinta- tai kategoriapäällikön tehtävistä. Omaat vahvan strategisen hankinnan kokemuksen sekä konkreettisia näyttöjä onnistumista hankinnan ja kapasiteetin joustavuuden toteuttamisessa. Teknisen ymmärryksesi, sähkökomponenttien ja sähköjärjestelmien toimittajien tuntemuksesi sekä erinomaisten yhteistyö- ja kommunikointitaitojesi avulla kykenet ottamaan vahvan roolin myös yhtiömme hankintaprosessien kehittämisessä. Hahmotat hyvin teknisiä kokonaisuuksia ja pystyt työskentelemään paineen alla useiden hankkeiden kanssa samanaikaisesti. Työskentelytavoiltasi olet kehittämishakuinen sekä organisointi- ja päätöksentekokykyinen. Viestit suomen kielen ohella sujuvasti englanniksi. Työskentelet aktiivisesti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme (mm. operatiiviset ostajat, suunnittelu, tuotanto, huolto, toimittajat) kanssa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän uuteen kasvustrategiaan sitoutuneessa ja arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Sinua odottaa ammattitaitoisilla ja hyvillä työkavereilla varustettu työyhteisö, joka tarjoaa vakaan työsuhteen, kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut sekä nykyaikaiset työvälineet onnistumisesi tueksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skyliftin SCM johtaja Juha Vieno, puh. 040 809 5702, soittoajat klo 15-16 seuraavina päivinä: ti 13.4., to 15.4., ti 20.4. ja to 22.4.
Lisätietoja antavat myös MPS-konsultit Riitta Kättö puh. 040 752 3233 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 25.4.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442201
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riitta Kättö (riitta.katto (a) mps.fi)
  • Puhelin: 040 752 3233
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa