(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-assistentti
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vahvistamme hankintatiimiämme hakemalla hankinta-assistenttia. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaalla tai muussa Caverionin toimipisteessä. Sinua odottaa mukava porukka ja monipuoliset tehtävät. Hae heti!

Me tarjoamme sinulle hyvän työporukan, mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua. Monipuolinen työnkuva ja yhteistyö niin hankinnan, liiketoiminnan kuin muidenkin yksikköjemme kanssa luo vaihtelevuutta ja erilaisia työtehtäviä oman kiinnostuksesi ja osaamisen mukaan.  Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat:

  • Materiaali-, palvelu- ja epäsuorien hankintojen tukihenkilö
  • Raporttien ja analyysien tuottaminen sekä raportoinnin kehittäminen
  • Erilaisten tietokantojen ylläpito
  • Intranetin päivitys ja kehitys sekä hankinnan oheistuksen kehitystyö
  • Vienti- ja tuontitoiminnot
  • Yhteyshenkilönä toimiminen Caverionin sidosryhmiin ja toimittajiin nähden
  • Kilpailutuksiin osallistuminen sekä kilpailutusten itsenäinen hoitaminen

Tässä vastuullisessa tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy jo työkokemusta hankinnasta tai logistiikasta. Sinulla on yleiskäsitys hankinnoista, tuonti- ja vientitoiminnoista, toimittajayhteistyöstä, hankinnan raportoinnista ja sopimustekniikasta. Koulutuksesi voi olla esim. kaupan alalta tai logistiikasta. Hallitset SAP- toiminnanohjausjärjestelmän ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta, joustavuutta sekä organisointikykyä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta hankintapäällikkö Annikka Heikkilä p. 050 406 1546. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5109.

Hae tehtävää 27.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla. #LI-TN1