(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-assistentti Kajaani
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Hankinnan assistenttia Kajaaniin asiakkaalle

Etsimme asiakkaallemme pidemmän projektin ajaksi hankinnan assistenttia. Heti ensimmäisenä haluan mainita, että pestin pituus on 12-18kk. Palkkaus on turvallinen kuukausipalkka ja työt voisi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Mitäpä asiakkaamme odottaa työnhakijalta? Hankinta-assistentti toimii päivät toimistossa avustaen toimiston päivittäisissä rutiineissa. Tehtävien hoidossa auttaa normaalit sosiaaliset taidot, materiaalivirtojen-, hankintatoimen-, ja laskutuksen ymmärtäminen. Kaikkea sinun ei tarvitse valmiiksi osata, eikä takataskussa tarvitse olla inssin papereita, mutta hyvä yleiskäsitys ja kokemus toimistoelämästä tarvitaan. Tulet myös sujuvasti toimeen tietokoneiden ja yleisimpien ohjelmien kanssa. Niin, ja omistathan oman auton? Toimistosi, ei nimittäin ole ihan Kajaanin keskustassa, mutta autolla hurauttaa töihin ihan käden käänteessä.

Tähän paikkaan emme etsi 20 vuotiasta henkilöä 30 vuoden kokemuksella, vaan tärkeintä on löytää tehtävään sopivin henkilö ikään ja kokemukseen liikaa tuijottamatta. Kokemusta on toki hyvä olla alla. Tärkeimpänä kriteerinä varmasti on, että osaa nuo hommat ja muistaa hakea meille mahdollisimman pian.

Tehtävässä edellytetään:

-Kykyä työskennellä toimistolla rutiininomaisissa toimistotehtävissä

-Halu oppia ja kehittyä paremmaksi

-Normaaleja vuorovaikutustaitoja

-Ymmärrystä laskentatoimesta, laskutuksen käytännöistä ja materiaalivirrroista

-Aikaisempaa kokemusta toimistotöistä

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen työn asiantuntevassa ja laatuun satsaavassa yrityksessä
- Yrityksen tuen tehtävässä menestymiseen
- Pidempikestoisen projektin, joka antaa oppia ja kokemusta 12-18kk

Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Paikka voidaan täyttää jo hakuajan aikana.


Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Lisätietoja tehtävästä antaa 
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

PS. Jouni on lomalla vk.24 loppuun, mutta maanantaista alkaen taas puhelimen ääressä.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja n. 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi