(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-assistentti Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt HANKINTA-ASSISTENTTIA Helsingin alueelle.

Hankinta-assistenttina olet mukana julkiseen hankintaan liittyvä avustaminen hankintaprosessissa. Työssäsi vastaat asiakirjojen sähköisestä hallinnoinnista ja arkistoinnista, hankinta-asiakirjojen valmistelusta sekä asiakirjojen asettelusta ja oikoluvusta. Lisäksi työhön kuuluu pienhankinnoissa avustamista sekä tilausten ja tarjouspyyntöjen käsittely. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.5.2019 asti. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16 välille siten, että työtunteja kertyy noin 15 h/vko.


Tehtävässä menestyminen edellyttää työhön soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tutkintoa tai vastaavaa, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät sekä kielelliset että kirjalliset suomen ja englannin kielen taidot sekä ruotsin kielen osaamista. Osaat käyttää erilaisia ATK-järjestelmiä, erityisesti tekstinkäsittely ohjelmia.


Meiltä saat monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaiseen kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Huomioithan, että käsittelemmä hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -