(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-assistentti Building Systems -yksikköön
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt hankinta-assistenttia Building Systems - yksikköömme pääkaupunkiseudulle.

Sinun roolisi

Tulet toimimaan erilaisten hankintajärjestelmien ja ostotilausten parissa. Lisäksi työtehtävissäsi käytät yleisimpiä ohjelmia, kuten Microsoftin ohjelmistoja sekä Sharepointia. Vastaat myös toimittajarekisterimme ylläpidosta. Toimit osana Building Systems tiimiä, pääpainon ollessa hankinnan tehtävissä.

Avoin hankinta-assistentin tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pystyt hoitamaan useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta hankintajärjestelmien parista. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Web shopit- osaaminen sekä talotekniikka nimikkeistön tunteminen katsotaan myös eduksi.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Kai Hämeenniemi, 010 400 2081 kai.hameenniemi@bonava.com.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey