(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntijoita
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Nyt etsimmekin joukkoomme hankinta-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin julkisten hankintojen kilpailutusten pariin! Vastaat itsenäisesti omista kilpailutusprojekteistasi ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi reklamaatioiden tekemisessä ja neuvotteluissa.

Etsimämme henkilö

Haemme henkilöitä kahdella eri kokemustaustalla ja soveltuvalla korkeakoulututkinnolla. Olet siis jo mahdollisesti julkisissa hankinnoissa marinoitunut osaaja, tai vähemmän kokemusta omaava innokas oppija, jonka valmennamme huippuosaajaksi. Kokemustaustastasi riippumatta toivomme sinulta kykyä omaksua nopeasti uutta tietoa, ja soveltaa sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.   

Erinomaisen paineensietokykysi, sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita kilpailutuksia samanaikaisesti ja viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan. Oman työsi ja kilpailutusprojektiesi asiantuntijana osaat motivoida kilpailutuksissa mukana olevia tahoja yhteisiä tavoitteita kohti aktiivisesti viestien. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta, sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Olit sitten pitkän linjan osaaja, tai tuore talentti, perehdytämme sinut tehtävien saloihin.

Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin hankinta-asiantuntijan työhön Tainan uratarinan kautta.

Työsuhde-edut

Meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa tehtävässä, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Olemme mm. kehittämässä parhaillaan uutta hankintapäällikköpalvelua asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen ja lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 14.4.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsin avulla jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antavat hankintapäällikkömme Essi Rae ja Lauri Tiainen. Essin tavoitat numerosta 040 171 5257, 27.3 klo. 13-14:00, 1.4 klo. 12-13:00 ja 6.4 klo. 9-10:00.  Laurin tavoitat numerosta 040 196 0685, 27.3 klo. 14-15:00, 30.3 klo. 13-14:00, ja 8.4 klo. 14:30-15:30. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.