(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntijoita
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä, etsimme meille uusia työkavereita hankinta-asiantuntijoiksi julkisten hankintojen kilpailutusten pariin! Työsuhteet ovat pitkiä määräaikaisuuksia, joista on hyvät mahdollisuudet vakinaistua.

Hankinta-asiantuntijana pääset itsenäisesti vastaamaan omista kilpailutusprojekteistasi tiiviissä asiakasyhteistyössä. Apunanne ovat sekä asiakkaan omat asiantuntijat että ammattitaitoiset kollegasi täällä Tuomessa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita neuvotteluissa ja katselmuksissa. Myös toimittajakenttä tulee tutuksi toimiessasi yhteyshenkilönä heidän suuntaansa. Sinulla on taustalla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Jos julkiset hankinnat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, se on iso plussa!

 

Etsimämme henkilö

Tässä tehtävässä pääset tekemään paljon yhteistyötä monipuolisesti eri tahojen kanssa niin Tuomen sisällä kuin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Onkin tärkeää, että viihdyt tällaisessa roolissa ja sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Hankinta-asiantuntijalla on useita projekteja samanaikaisesti työn alla, joten toivomme sinulta näyttöjä projektiosaamisesta sekä organisointi- ja priorisointikyvystä. Olet innokas oppimaan ja ymmärtämään uusia toimialoja riippuen projektista. Osaat johtaa omaa työtäsi ja motivoida muita projektissa mukana olevia yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olet tekemisessäsi aidosti asiakaslähtöinen ja ymmärrät mistä erityisen hyvä asiakaskokemus muodostuu. Meillä viihtyy se kuuluisa hyvä tyyppi, joka on tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti unohtamatta tiimin yhteisiä tavoitteita ja huonoja vitsejä. Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin hankinta-asiantuntijan työhön Tainan uratarinan kautta.

 

Työsuhde-edut

Meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa. Olemme mm. kehittämässä parhaillaan uutta hankintapäällikköpalvelua asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää mm. henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Lisätietoja antaa mielellään hankintaesimies Jussi Tamminen 040 773 9911 tai hankintapäällikkö Mika Ojanen 050 365 1810 ke 14.8. klo 14-16 ja ma 19.8. klo 9.15-10.45. Kysymyksiä voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi. Hakemukset kuitenkin hakulomakkeen kautta.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, laita meille hakemus palkkatoiveesi kanssa 25.8. mennessä! Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana. Kerrothan meille hakemuksessasi miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi!