Hankinta-asiantuntija
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haluatko liittyä mukaan rakentamaan huomisen infraa?

Haemme hankinta-asiantuntijoita sekä Väylä-, Maa- ja kallio että Energiapalveluidemme liiketoimintaryhmiin.

Mitä tarjoamme

Hankinta-asiantuntijana työnkuvaasi kuuluu monipuolisten infra-hankkeidemme materiaali- ja palveluhankintojen suunnittelu, hankintakokonaisuuksien kilpailuttaminen sekä projektihankintojen koordinointi omien vastuualueidesi osalta. Olet myös avainasemassa Destian globaalien kumppanuusverkostojen luomisessa sekä kehittämisessä.

Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Destian muun hankintaverkoston, tarjouslaskennan ja hankkeiden työnjohdon kanssa. Tiimissäsi tehdään töitä yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen ja voit olla varma, että päivästäsi ei puutu myöskään positiivista virettä!

Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän infra-alan inhimillisessä ja rehdissä työpaikassa, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme myös haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi karttuessa.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten, kun sinulle parhaiten sopii. Väyläpalveluissa kiinteä työpisteesi tulisi mieluiten sijaita joko Oulussa, Jyväskylässä tai Kuopiossa, Maa- ja kallio- sekä Energiapalvelut liiketoimintaryhmien osalta ensisijainen toimipisteesi sijaitsisi Etelä-Suomen alueella. Etätyökäytänteet ovat meillä hyvät ja sopeudumme hyvin eri elämäntilanteisiin.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimmeRehdisti, Yhdessä, Uudistuen ja Menestyen.

Tehtävässä menestymisen edellyttää jonkin verran aikaisempaa kokemusta infra- tai rakennusalalta sekä soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan koulutusta. Sinun ei tarvitse olla hankintaprosessien kokenut ammattilainen, riittää että sinulla on aito kiinnostus hankintatehtäviin sekä halu kehittää omaa osaamistasi. Työssäsi tarvitset itsenäisen työskentelyotteen sekä asennetta tarttua asioihin ja suorittaa ne menestyksekkäästi loppuun asti.

Toivomme, että sinulla on kykyä ja halua sitoutua yhdessä sovittuihin ja kunnianhimoisiin tavoitteisiimme. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosorientoitunut toimintatapa.

Edellytämme sinulta suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työsi edellyttää matkustusvalmiutta ensisijaisesti kotimaassa sekä myös ajoittain ulkomailla.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa sekä aikaisempaa työkokemusta projektihankintojen toteuttamisesta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään Hankintapäällikkö Tapio Alapuranen tapio.alapuranen@destia.fi tai 040 186 9881.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi, sähköposti riittää. Haluaisimme kuulla myös osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1527728
 • Tehtäväalue: Rakennusala, Hankinta
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Vantaa