Hankinta-asiantuntija

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY
Tietoa tehtävästä

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Ilmalaan tukipalveluihimme

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Me tukipalveluissa tuotamme sisäisiä palveluja vesihuollon ja jätehuollon toimialoille, seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle, ohjauksen ja kehittämisen yksiköille sekä kuntayhtymän johdolle. Vastaamme hankintatoimesta, vesihuollon varastoista, tietohallinnosta ja digitalisaatiosta sekä kiinteistö- ja ajoneuvopalveluista. Tukipalveluissa työskentelee 70 työntekijää. Tarjoamme modernin työpaikan ja erinomaiset toimintaedellytykset.

Tehtävässä

  • toteutat kilpailutuksia suunnitteluvaiheesta sopimuksen allekirjoitukseen asti ja vastaat kilpailutusprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä
  • vastaat hankintapäätöksien ja sopimuksien valmistelusta
  • annat asiantuntija-apua hankinta-asioissa sisäisille sidosryhmillemme.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupallisen alan tai tekniikan tutkintoa
  • julkisten hankintojen tuntemusta
  • kykyä tuottaa hyvää suomenkielistä asiatekstiä sekä englannin kielen taitoa, katsomme eduksi muun kielitaidon
  • kykyä hallita monia yhtäaikaisia tehtäväkokonaisuuksia.

Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista ja kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti. Tunnet hankintalait, sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot ja mielellään Cloudia-käyttökokemusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä innostunut ja yhteistyökykyinen työote. Haluat kehittyä asiantuntijana ja hankinnan ammattilaisena. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, objektiivisuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin.

Teemme kilpailutuksemme julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti. Hankinta-asiantuntija työskentelee tukipalvelujen tulosalueella materiaalipalvelut-yksikössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintaesimies Jukka Pulkka, puh. 050 431 0669.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköisellö hakulomakkeella viimeistään 25.4.2021.

Käy tutustumassa Meillä töissä -Instagram-tilillämme työtehtäviimme. Meillä töissä | HSY

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Jukka Pulkka

Tutustu työpaikkaan