Hankinta-asiantuntija

Helsingin Kaupunki
Tietoa tehtävästä

Tehtävän kuvaus

Haemme uuteen Kaupunkiympäristön toimialan hankintapalveluun Omaisuuden hankinnat - yksikköön hankinta-asiantuntijaa, joka vastaa Tilat ja asunnot -hankintaryhmän johtamiseen liittyvien toimintojen laadukkaasta toteutuksesta hankintaprosessin kaikissa vaiheissa. Toimit Tilat ja asunnot hankintaryhmän vetäjänä ja rinnallasi työskentelee 2 hankinta-asiantuntijaa, 1 lakimies ja 1 avustava lakimies.

Tehtäviisi kuuluu:
- Tilat ja asunnot -hankintaryhmän strateginen johtaminen, kilpailutusten koordinointi, suunnittelu ja läpivienti yhteistyössä ydintoimintojen asiantuntijoiden kanssa.
- Toimialan kaupallinen neuvonta Tilat ja asunnot -hankintaryhmän hankinta-, -sopimus- ja tietosuoja-asioissa.
- Hankintaohjeiden laatiminen ja kouluttaminen pääasiallisesti Tilat ja asunnot -hankintaryhmän osalta.
- Tilat ja asunnot -hankintaryhmän hankintamallien, hankintaprosessien ja sopimusten kehittäminen.

Lueteltujen tehtäviesi lisäksi osallistut hankintapalvelun ohjausryhmään. Lisäksi osallistut koko toimialan hankintojen kehittämiseen yhdessä yksikön päällikön kanssa. Koko toimialan hankintojen vaikuttavuuden kehittäminen ja uusien toimintamallien käyttöönotto ovat myös osa työtäsi. Vastaat itsenäisesti sinulle määriteltyjen tavoitteiden saavuttamisesta sekä projektien vetämisestä laadukkaasti loppuun saakka. Vastaat myös hankintaryhmäsi kehityksen etenemisen koordinoinnista.

Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, kategoriamallisen hankinnan kokemusta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 750 €/kk + mahdollinen työkokemuslisä.

Tehtävän kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastuullisista hankintatehtävistä

Lisäksi tehtävässä edellytetään: useaman vuoden kokemusta hankintojen, kilpailutusten ja sopimusten parissa ja kokemuksen myötä osaamista sopimuksiin liittyvästä kilpailutus-, sopimus- ja oikeuskäytännöstä.

Toivomme että liität hakemukseesi CV:n.

Eduksi luetaan: Julkishallinnon yleisten sopimusehtojen hyvä tuntemus, kokemus julkisista hankinnoista, sopimusneuvotteluista ja hankintojen strategisesta johtamisesta.

Hakuaikaa jatkettu 19.4.21 saakka, aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Ruut Malmberg, puh. 050 525 8845

Lisätietoa

https://hel.fi/kaupunkiymparisto

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta