(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Ilmalaan tukipalveluihimme

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA 

Me tukipalveluissa tuotamme sisäisiä palveluja vesihuollon ja jätehuollon toimialoille, seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle, ohjauksen ja kehittämisen yksiköille sekä kuntayhtymän johdolle. Vastaamme hankintatoimesta, vesihuollon varastoista, tietohallinnosta ja digitalisaatiosta sekä kiinteistö- ja ajoneuvopalveluista. Tukipalveluissa työskentelee 70 työntekijää. Tarjoamme modernin työpaikan ja erinomaiset toimintaedellytykset.

Tehtävässä

  • toteutat kilpailutuksia suunnitteluvaiheesta sopimuksen allekirjoitukseen asti ja vastaat kilpailutusprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä
  • vastaat hankintapäätöksien ja sopimuksien valmistelusta
  • annat asiantuntija-apua hankinta-asioissa sisäisille sidosryhmillemme.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupallisen alan tai tekniikan tutkintoa
  • julkisten hankintojen tuntemusta
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä vahvaa englannin kielen taitoa, katsomme eduksi muun kielitaidon.

Arvostamme useamman vuoden kokemusta julkisista hankinnoista ja kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti, erityisesti ICT-kilpailutusten. Tunnet hyvin hankintalait, sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot ja Cloudia-käyttökokemusta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta ja yhteistyökykyistä työotetta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin.

Teemme kilpailutuksemme julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti. Hankinta-asiantuntija työskentelee tukipalvelujen tulosalueella materiaalipalvelut-yksikössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintaesimies Jukka Pulkka, puh. 050 431 0669 (15.–19.2. ja 1.–5.3.).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 5.3.2021.

Käy tutustumassa Meillä töissä -Instagram-tilillämme työtehtäviimme. Meillä töissä | HSY