(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Työnkuvaus
 
Hankinta-asiantuntija HUS Logistiikka (20000395)

Kuvaus
 
HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Olemme yhteishankintayksikkö, joka vie läpi yli kaksisataa terveydenhuollon tarvikkeiden, lääkintälaitteiden ja palvelujen kilpailutusta vuosittain hankintalakia noudattaen. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Me yli 500 hankinnan, logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella joka päivä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden parhaaksi. Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon hankinta-, logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän ydintoimintaansa.

Etsimme hankintapalveluihin HANKINTA-ASIANTUNTIJAA vakinaiseen työsuhteeseen.

Nyt rekrytoitava hankinta-asiantuntija tulee kolmanneksi jäseneksi HUS Logistiikan hankintapalveluiden Laboratorio kategorian tiimiin. Tällä hetkellä tiimissä on kategoriapäällikkö ja hankinta-asiantuntija.

Hankinta-asiantuntijana työpäiväsi koostuu monipuolisista julkisen hankinnan tehtävistä, joista tärkeimpänä laboratoriolaitteiden, tarvikkeiden ja käyttökorvaussopimusten kilpailutukset yhteistyössä laboratorion asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan mm. kategoriatyön kehittämiseen, hankintojen seurantaan ja raportointiin.

Hankinta-asiantuntijana teet työtä sekä itsenäisesti, että yhteistyössä muiden kanssa. Kategoriassa tehdään tiivistä yhteistyötä HUS Diagnostiikkakeskuksen, laboratorioalan toimittajien, ym. sidosryhmien sekä HUS Logistiikan eri yksiköiden, kuten materiaalihallinnan ja kilpailutustiimin, kanssa. Kategorian hankinta-asiantuntijana pääset kehittymään mielenkiintoisen ja kehittyvän alan erityisosaajaksi.

Eduksi katsomme terveydenhuollon, erityisesti laboratorioalan toimintaympäristön tuntemuksen. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista ja kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti. On eduksi, jos tunnet jo valmiiksi hyvin hankintalain. Edellytämme, että sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin.

Tulet saamaan tehtävään hyvän perehdytyksen. HUS Logistiikassa järjestetään jatkuvasti monipuolista hankintoihin liittyvää perehdytystä ja koulutusta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sekä julkisten hankintojen tuntemusta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. HUS Logistiikkaan kuuluvat myös materiaalihallinta, varastointi ja logistiikkapalvelut. Pääset kehittämään taitojasi hankinnan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Tehtäviimme kuuluvat hankinnat ovat volyymiltaan suuria, sisällöltään monipuolisia, ne tarjoavat haastetta ja onnistumisen mahdollisuuksia monesta näkökulmasta. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Tule kehittymään laboratorioalan hankinta-asiantuntijaksi. Lähetä hakemus, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV hakuajan loppuun mennessä.


Hakukelpoisuus
 
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.3.2021  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 
Lisätietoja antaa kategoriapäällikkö Mervi Ahokannas puh. 050 427 1516, 7.1. klo 9 – 12, 11.1. 12 - 14 ja 14.1. 12 - 14


Hakuaika päättyy: 18.1.2021