(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Oletko uusi aikaansaava hankintaosaaja tiimiimme? Haemme nyt

 

Hankinta-asiantuntijaa

 

Helsingin pääkonttorillemme vastaamaan työvaruste-, matkustus-, toimisto- sekä markkinointikategorioiden hankinnoista.

 

Vastuullesi kuuluu näiden hankintakategorioiden johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Hankinta-asiantuntijana seuraat ja kehität hankintojen kustannustehokkuutta, järjestät kilpailutuksia, tunnistat ja hyödynnät mahdollisuuksia toimitusketjussa sekä varmistat osaltasi hankintojen vastuullisuuden. Tehtäviisi sisältyy lisäksi hankintojen koordinointi- ja neuvontatehtäviä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus oston tai hankinnan työtehtävistä. Tunnet oston ja hankinnan keskeiset prosessit ja ymmärrät hankintatoimen merkityksen yrityksen kilpailukyvylle. Lisäksi olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät neuvottelu- ja tiimityötaidot sekä halu kehittyä ja kehittää omaa työtäsi. Toivomme sinulta myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta mainituista hankintakategorioista, hyviä MS Office-taitoja sekä sujuvaa viestintää niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

Mitä tarjoamme?

Monipuolisen ja itsenäisen roolin osana hankintatiimiä. Uuden oppimista tukevat kollegat ja esimiehen. Näköalapaikan moninaisiin hankintoihin sekä hyvät uramahdollisuudet. Tarjoamme työntekijöillemme lisäksi kattavat henkilökuntaedut, kuten laajan työterveyshuollon ja sairauskassan sekä runsaasti tuettuja henkilökuntakerhoja.


Kiinnostuitko?

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2020 mennessä.

 

Lisätietoja saat soittamalla L&T:n Hankintapäällikkö Aleksi Arvalle, p. 040 8217300 (parhaiten tavoitettavissa to 26.11.2020 klo 11:30-13 sekä to 3.12.2020 klo 14-15)