(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Geologian tutkimuskeskus GTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Etsimme joukkoomme hankinta-asiantuntijaa Strategia ja toiminnan tuki -vastuualueelle taloushallinnon ryhmään Espooseen, Kokkolaan, Kuopioon, Outokumpuun tai Rovaniemelle.

Tehtäväsi on vahvistaa Geologian tutkimuskeskuksen hankintamenettelyjen laatua ja tehokkuutta kehittämällä hankintaprosessia ja hankintoihin liittyvää ohjeistusta sekä toimimalla asiantuntijana hankintaprosessin eri vaiheissa.

Tehtävääsi sisältyvät hankintojen suunnitteluun ja valmisteluun liittyvät tehtävät, kilpailutusprosessien ohjaus tavara- ja palveluhankintojen hankintalain mukaisissa kilpailutusprosesseissa sekä pienhankintojen, suorahankintojen ja yhteishankintojen läpivienti yhteistyössä hankkivien yksiköiden kanssa. Hankinta-asiantuntijana osallistut lisäksi tiiviisti hankintoihin liittyvien hankinta-, sopimus- ja päätösasiakirjojen valmisteluun sekä tarjousten käsittelyyn ja vertailuun.

Toimit laajassa yhteistyössä muiden hankinnan asiantuntijoiden sekä operatiivisten yksiköiden ja johdon vastuualueiden edustajien kanssa sekä GTK:n sisällä että ulkoisten sidosryhmien parissa. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvän toiminnan ja talouden risteyskohdassa.

Odotamme sinulta 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • työtehtävissä hankittua kokemusta julkisista hankintaprosesseista
  • hankintalain tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutuksen ja vaikuttamisen taitoja
  • kykyä verkostoitua ja toimia tiimin jäsenenä ratkaisukeskeisesti
  • suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi 

Eduksesi luemme kokemuksen sähköisten kilpailutusratkaisujen käytöstä sekä valtion talouden ja sitä ohjaavan sääntelyn tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle 

Sinua odottaa tehtävä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä joustavat etätyökäytännöt. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8-9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 460–4 180€/kk. 

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi talouspäällikkö Terhi Sääskilahti (puh. 029 503 2382) 2.-3.11.2020

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 23.11.2020 klo 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-880-2020.