(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Kuvaus
 
HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Olemme yhteishankintayksikkö, joka vie läpi yli kaksisataa terveydenhuollon tarvikkeiden, lääkintälaitteiden ja palvelujen kilpailutusta vuosittain hankintalakia noudattaen. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme hankintapalveluihin Hankinta-asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Hankinta-asiantuntijana työskentelet HUS Logistiikan hankintapalveluiden laboratorio kategoriassa. Toteutat kilpailutuksia suunnitteluvaiheesta sopimuksen allekirjoitukseen asti ja vastaat kilpailutusprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. HUS Logistiikkaan kuuluvat myös materiaalihallinta, varastointi ja logistiikkapalvelut. Pääset kehittämään taitojasi hankinnan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Tehtäviimme kuuluvat hankinnat ovat volyymiltaan suuria, sisällöltään monipuolisia, ne tarjoavat haastetta ja onnistumisen mahdollisuuksia monesta näkökulmasta. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.


Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV hakuajan loppuun mennessä.


Hakukelpoisuus
 

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sekä julkisten hankintojen tuntemusta.

Eduksi katsomme terveydenhuollon, erityisesti laboratorioalan toimintaympäristön tuntemuksen.


Arvostamme useamman vuoden kokemusta julkisista hankinnoista ja kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti. Tunnet hyvin hankintalain ja sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Kohteen aloituspäivämäärä: 29.11.2020  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Kokenut
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 
Lisätietoja antaa kategoriapäällikkö Mervi Ahokannas 6.10. klo 13-15 sekä 13.10. klo 9 - 11, puh. 050 427 1516.

Hakuaika päättyy: 21.10.2020