(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Vantaan kaupunki / Hankinta

Kielotie 14, 0130 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 25.06.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Vahvistamme nyt Vantaan kaupungin hankintayksikköä, rakentaessamme uutta kaupunkiorganisaatiota ja haemme nyt osaavaan asiantuntijaverkostoomme hankinta-asiantuntijaa.

Meillä kehittäminen on aidosti arkea ja hankintojen prosessit ovat kunnossa. Olemme mukana useassa kansallisessa sekä kansainvälisessä hankintojen kehittämiseen liittyvässä hankkeessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankinnan osto- ja kilpailuttamistiimien muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Hankinta-asiantuntija sijoittuu henkilöstö ja konsernipalveluiden palvelualueelle, jossa "kilpailuttamisporukassa" kollegoinasi toimii 13 hankinta-asiantuntijaa. Meillä Vantaan hankinnoissa on välitön ja rento ilmapiiri tehdä töitä. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten yhteyksien äärellä, modernissa avokonttorissa Kielotie 14:n toimitilassa.

Valittavan hankinta-asiantuntijan vastuualueelle kuuluvat mm. koulujen oppimismateriaalit, kirjastojen aineistot ja materiaalit, toimistotarvikkeet, kopiopaperit ja kirjekuoret sekä liikunta-, urheilu ja toimintavälineet. Lisäksi hankinta-asiantuntija kilpailuttaa toimialoille ja konserniyhtiöille erilaisia palveluhankintoja.  

Odotamme sinulta kiinnostusta julkisiin hankintoihin, itseohjautuvaa työotetta, kyvykkyyttä itsenäiseen työhön ja taitoa työskennellä aikataulupaineiden alla.  Pystyt tarvittaessa pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja olet taitava saattamaan asiat loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisten hankintojen parissa työskentelystä.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.
 
Liikkumaan pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Tarjoamme työmatkaseteleitä työntekijöillemme.  Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista

#töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!   


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi (AMK) tai insinööri (AMK).

Luemme eduksi: Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 

- Kokemus julkisista hankinnoista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3374,66 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hankintapäällikkö

Pajala, Anu

040 5935421

anu.pajala@vantaa.fi

Ma 25.5 klo 13-15

Ma 1.6 klo 13-15

Ma 8.6 klo 13-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.