(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme, etsimme nyt joukkoomme Hankinta-asiantuntijaa Kampin toimipisteeseemme.

Tule mukaan rakentamaan uuden energia-aikakauden ratkaisuja yhdessä maailmanluokan osaajien kanssa uudistuvalla alalla. Tässä vakituisessa tehtävässä vastaat erilaisten hankintojen kilpailuttamisesta, hankintasopimusten valmistelusta ja sopimusneuvottelujen vetämisestä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Työskentelet Talous -liiketoiminnossa Hankintayksikössä yhdessä 12 kollegan kanssa. Tehtäväsi on tuote-, palvelu- ja rakennusurakoiden hankintojen kilpailutus ja niiden sopimusten tekeminen. Roolissasi pääset tekemään paljon yhteistyötä Helenin eri liiketoimintojen asiantuntijoiden sekä esim. ulkoisten toimittajiemme kanssa. Osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden sinulla on mahdollisuus vastata myös erityisalojen hankintalain mukaisista hankinnoista.

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa ja kehittymishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti. Innostut neuvottelutilanteista ja sinulla on vahva liiketoimintalähtöinen ajattelutapa. Toivomme, että sinulla on soveltuva kaupallinen, juridinen tai teknillinen korkeakoulutus. Kokemus hankintojen kilpailuttamisesta ja sopimusten tekemisestä on eduksesi tehtävässä. Alkuun pääset hyvällä perehdytyksellä ja jatkossa mahdollistamme kehittymisesi koulutusten avulla sekä huippuosaajiemme tuella.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Markku Vettenrannalta (0505591821/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 6.4. klo 13.00 - 15.00.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 12.4.2020 mennessä. Huomioithan, että poikkeusaikana haastattelemme sopivia hakijoita Teamssissä.

Yhdistetään voimat!