(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Omnia hakee vakituiseen palvelussuhteeseen

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Hankintapalvelujen tehtävänä on tukea Omnia-konsernin eri toimintoja hankintoihin liittyvissä asioissa. Työskentelet hankintapäällikön alaisuudessa vastaten mm. seuraavista tehtävistä:

  • kilpailutukset ja hankintamenettelyt
  • hankintojen kehittäminen ja analysointi
  • puitesopimusten ja ostopaikkojen hallinnointi
  • neuvonta ja ohjaaminen
  • hankintoihin kohdistuva tiedottaminen ja viestintä
  • tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden koordinointi.

Hankinta-asiantuntijana päätehtäväsi on vastata hankintoihin liittyvän sopimushallinnan ja operatiivisten palveluiden toteutuksesta tuottamis- ja kehittämisnäkökulmalla. Roolissasi avainasemassa on myös kehitystyö, jolloin tehtävänäsi on vastata hankinnan operatiivisten työvaiheiden kehittämisestä. Tuotat materiaalia myös strategisen hankintatoimen kehittämistä, analysointia ja suunnittelua varten, jolloin pääset antamaan omia ideoitasi ja näkemyksiäsi toimintatapojen tehostamiseksi, jotta kokonaisuus saadaan sujuvammaksi ja vaikuttavammaksi.

Hankinta-asiantuntijana teet arjessasi tiivistä yhteistyötä eri osastojen, palveluryhmien ja koulutuspalvelujen kanssa. Niin ikään osallistut aktiivisesti hankintoihin koskeviin verkosto- ja sidosryhmätapahtumiin. Tätä tehtävää ei hoideta vain sähköpostin välityksellä, vaan olet rohkeasti mukana kentällä kouluttamassa ja tutustumassa toimintaan. Ymmärrät hankintojen valmistelutyön tärkeyden ja näet hankinnat enemmän kuin mekaanisena kilpailuttamisena.

Olet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun kykenevä tiimipelaaja, joka kestää myös kentältä tulevaa painetta. Haluat oppia uutta ja olet valmis kehittämään itseäsi ja työtäsi. Olet julkisten hankintojen osaaja, jolla on kokemusta erilaisten
hankintakategorioiden ja kynnysarvot (kansallinen ja EU) ylittävien hankintojen kilpailuttamisesta sekä menettelytavoista julkisissa hankinnoissa. Julkisen hankintalainsäädäntö ja siihen toissijaisessa suhteessa olevat lainsäädännöt ovat sinulle tuttuja. Omaat myös kokemusta sopimus- ja hintaneuvotteluista.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta elinkaarimallin sekä vastuullisten ja innovatiivisten hankintatapojen soveltamisesta hankinnoissa. Niin ikään katsomme eduksi kokemuksen hankintatoimen kehittämis- ja analysointityöstä.

Otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon hakijan omat kiinnostuksen kohteet sekä osaamisen.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi