(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme nyt vastuunkantajiksi Meilahteen Helsinkiin

Hankinta-asiantuntijoita


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan sinulle, joka haluat toimia monipuolisesti julkisten hankintojen parissa. Sinulla on jonkin verran kokemusta kilpailuttamisesta ja olet innokas oppimaan uutta. Työtehtäviin kuuluvat mm. HUS Kiinteistöt Oy:n vuosisopimussuunnittelijoiden ja -urakoitsijoiden puitejärjestelyt, hankkeiden, laitteiden, tavaroiden ja tarvikkeiden kilpailuttaminen, sopimusten hallinta, hankintasuunnitelma ja hankintastrategian luominen. Tehtävässä pääset tutustumaan vuorovaikutteisesti yrityksemme eri toimialoihin ja opit tuntemaan sairaalaympäristön erityispiirteet. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. insinööri tai tradenomi. Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisua.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.


Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.1.2020 mennessä osoitteeseen https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.