(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haku päättyy: 5.8.2019
Ilmoitus jätetty: 4.7.2019    
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen

Tehtävän kuvaus

Eksotessa on haettavana hankinta-asiantuntijan työsopimussuhteinen tehtävä.

Hankinta-asiantuntijana vastaat Eksoten julkisten hankintojen kilpailutusprosessista osana neljän hankinta-asiantuntijan tiimiä. Hankinnoissa korostuvat sosiaali- ja terveyspalveluhankinnat ja niihin kiinteästi liittyvät muut hankinnat, kuten ICT:hen ja rakennusten tekniikkaan liittyvät. Laite- ja tarvikehankinnoissa Eksote tekee kattavaa yhteistyötä muiden hankintayksiköiden kanssa.

Hankintatiimissä saa mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, mielenkiintoisen työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä Eksoten hankintaprosessia. Voit olla työuraasi aloitteleva tai jo kokenut osaaja.

Tehtävässä määrittelet hankinnan kohteen, valmistelet hankinta-asiakirjat ja -sopimukset yhteistyössä Eksoten muiden ammattilaisten kanssa. Työssä tarvitaan projektimaista otetta, sillä vastuullasi on samanaikaisesti useita eri vaiheessa olevia hankintoja. Hankintaprosessin toimivuus on Eksotelle tärkeää ja kädenjälkesi näkyy jatkuvasti muun muassa hallituksen esityslistoilla.

Työssä eduksi ovat:

  • kokemus julkisista hankinnoista
  • sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus
  • neuvottelukyky ja kokemus erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelystä
  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita
  • kaupallinen ja/tai juridinen osaaminen
  • huolellisuus

Eksotessa hankinta-asiantuntijalla on mahdollisuus kehittää osaamistaan sekä erityyppisiin hankintamenettelyihin että erilaisiin hankintojen sisältöihin omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Organisaatiossa rohkaistaan uusiin avauksiin ja toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Noudatettava työehtosopimus on KVTES. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Laita hakemuksen liitteeksi CV:si ja vapaamuotoinen hakemuskirje.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 243178

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa logistiikkapäällikkö Juha Halonen, p. 040 146 3275, juha.halonen@eksote.fi. Tavoitettavissa parhaiten ke 24.7. klo 9-12, ke 31.7 klo 13-14 ja to 1.8. klo 12-13.