(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

 

Oletko sinä uusi hankinta-asiantuntijamme?


Nyt on tarjolla näköalapaikka leijonalaumaamme! Meillä Leijona Cateringilla tehdään yli 70 000 ateriaa joka päivä. Tule joukkoomme kehittämään Leijonaa entistäkin vastuullisemmaksi toimijaksi.

Haemme päätoimipaikkaamme Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Hankinta-asiantuntijan tehtävässä vastaat Leijonan hankinnoista yhdessä muun tiimin kanssa. Tuotevalikoiman hallinta, valikoiman kustannustehokkuuden kehittäminen ja menekin ennusteet kuuluvat viikottaisiin tehtäviisi. Tunnet reklamaatioiden käsittelyn ja hankintapoikkeamien seurannan. Hankintojen asiantuntijana toimit ravintoloidemme ERP-järjestelmätukena ostamisen ja tuotevalikoiman näkökulmasta.

Meidän kanssamme olet näköalapaikalla ammattikeittiöiden maailmassa ja pääset kehittämään tulevaisuuden toimintamalleja. Tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.  Saat myös loistavat työkaverit - meillä on mukavaa yhdessä!

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. restonomi/tradenomi, ja vähintään 2-3 vuoden kokemus ostamiseen ja hankintaan liittyvistä tehtävistä. Jos sinulta löytyy kokemusta julkisista hankinnoista, elintarvikkeiden ostamisesta ja datan hyödyntämisestä, emme pistä pahaksemme. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taitoa.

Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja et vierasta kouluttamista. Toivomme vastuullista työskentelyotetta, itsenäistä tehtävien hoitamista ja taitoa priorisoida. Osaat myös hahmottaa toimintaympäristön muutokset ja kehityksen. Tehtävä on monipuolinen ja sitä on jatkossa mahdollista kehittää osaamisesi mukaan. Meillä on monipuolinen paikka odottamassa sinua!

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi
 

Lisätietoja tehtävästi antaa:

Kehitysjohtaja Petri Hoffren
20.5. klo 11.00 - 13.00 ja 22.5. klo 9.00 - 11.00
p. 01043 20104 tai petri.hoffren@leijonacatering.fi 

Hankintapäällikkö Mika Parviainen
21.5. klo 8.00 - 10.00 ja 28.5. klo 8.00 - 10.00
p. 01043 20136 tai mika.parviainen@leijonacatering.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti.