(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

HANKINTA-ASIANTUNTIJA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen hankinta-asiantuntijaa TMF-konsernin hankintapalveluihin toimimaan asiantuntijana vaativissa kilpailutuksissa. Vastuullasi on onnistuneiden hankintaprosessien läpivienti yhteistyössä konserniyhtiöiden kanssa. Pääasiallisena tehtävänäsi on hankintaprosessin koordinointi aina hankinnan suunnittelusta hankintapäätösehdotukseen saakka. Vastuullasi on myös Cloudia-kilpailutusjärjestelmän pääkäyttäjätehtävät ja vastuu kilpailutusten hoitamisesta järjestelmässä.

Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää:
• korkeakoulututkintoa soveltuvalta tieteenalalta (esimerkiksi kaupallinen tai tekninen)
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista ja vaativista julkisista hankinnoista
• kokemusta projektityöskentelystä tai projektipäällikkönä toimimisesta
• kokemusta Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käytöstä
• aktiivista itsenäistä otetta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta

Arvostamme erityisesti kokemusta ICT-hankinnoista ja erilaisista hankintamenettelyistä sekä hankintatoimen kehittämisestä. Olet työstäsi innostunut ja saat muutkin innostumaan – niin työkaverisi kuin asiakkaatkin. Lisäksi olet kehitysmyönteinen tiimipelaaja.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia tehtäviä liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla vahvasti rakentamassa tulevaisuuden hankintatoimintoa!

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0fe15e1e 19.5.2019 mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.