(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Elenia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Elenian Hankinta- ja logistiikkapalvelut-tiimiin Tampereelle etsitään hankinta-asiantuntijaa.  Kun Elenian uutta sähkö- ja optista kuituverkkoa rakennetaan, tarvitaan materiaalia verkon rakentamiseen – ja tässä sinä tulet kuvaan mukaan.

Hankinta-asiantuntijana päätehtäväsi on vastata sähkö- ja optisen kuituverkon rakentamisessa tarvittavien materiaalien hankinnasta ja logistiikkaketjun hallinnasta. Toimenkuvaasi kuuluu materiaali kumppanienjohtaminen keskittyen erityisesti tukkuriyhteistyöhön, logistiikkaketjuun ja materiaalimenekin ennustamiseen yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Roolissasi avain asemassa on myös kehitystyö, jolloin tehtävänäsi on löytää materiaalille uusia logistiikkaratkaisuja sekä materiaalivirran hallintaan uusia työkaluja, järjestelmiä ja kumppaneita. Pääset antamaan omia ideoitasi ja näkemyksiäsi toimintatapojen tehostamiseksi, jotta koko prosessi solahtaisi entistä sujuvammaksi. Meille on tärkeää, että materiaalit hankitaan vastuullisesti ja yhteiskunnan tarpeen huomioon ottaen turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Toiminta-alueena Eurooppa

Hankinta- ja logistiikkapalvelut- tiimin pieni mutta tehokas porukka vastaa Elenian jakeluverkon materiaalihankinnoista, materiaalien kierrätyksestä sekä niihin liittyvistä logistisista ratkaisuista. Asioista keskustellaan aina avoimesti ja ratkaisuja ongelmiin pähkäillään yhdessä. Kollegan tuki ei ole koskaan kaukana, vaikka omilla vastuualueillaan saakin puuhailla itsenäisesti.

Hankinta-asiantuntijana teet arjessasi tiivistä yhteistyötä eri materiaalitoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tätä tehtävää ei hoideta vain sähköpostin välityksellä omasta kammiosta käsin, vaan lähdet myös kansainväliselle kumppanikentälle toteuttamaan materiaalien hankintaa sekä sen toimitusketjun hallintaa. Tällä hetkellä Elenian materiaalikumppaniverkosto on hallussa Euroopan laajuisesti ja tavoitteenamme on kasvaa tulevaisuudessa globaaliksi toimijaksi.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tässä tehtävässä pärjää positiivinen ja sanavalmis tyyppi, jolta yhteistyö tiimin ja sidosryhmien kanssa sujuu luontevasti. Osaat keskustella rakentavasti, mutta pidät neuvotteluissa myös puolesi. Työskentelet mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista etkä hätkähdä päätöksentekoa haastavammissakaan tilanteissa. Pääasia on, että hankkeet eivät jää sinun jäljiltäsi puolitiehen, vaan ajat asioita sinnikkäästi maaliin saakka.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • Sähkövoimatekniikan, tuotantotalouden tai tietojohtamisen diplomi-insinöörin tutkintoa
  • Jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Hienoa, jos sähköverkkoalasta on jo tuntumaa.
  • Englannin kielen taitoa myös kiperissä neuvottelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tontin, jossa saat edistää asioita omalla tyylilläsi. Pääset verkostoitumaan sekä kotimaisten että kansainvälisten yhteistyötahojen kanssa ja seuraamaan aitiopaikalta alan huipputoimijan materiaalin, logistiikan ja järjestelmien kehitystä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Näin haet

Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Elenialla, voit soittaa materiaali- ja logistiikkapäälliköllemme Turkka Kalliorinteelle puh. 040 661 4766. Turkan tavoitat parhaiten 15.4. klo 15 – 16 tai 29.4. klo 13-14 tai sähköpostitse turkka.kalliorinne@elenia.fi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevan hakemuslinkin kautta. Hakuaika päättyy 30.4.2019, mutta huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi, vaan tartu tilaisuuteen!