(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija
Yleisradio

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme sinua, julkisten hankintojen ammattilainen, vahvistamaan kilpailutustiimiämme Helsingin Pasilaan. Tehtäväsi on viedä läpi julkisten hankintojen kilpailutusprojekteja yhteistyössä hankintaa tekevän liiketoimintayksikön asiantuntijoiden kanssa. Osallistut myös Ylen hankintatoimen kehittämiseen ja tuet tarvittaessa liiketoimintaa sopimus- ja toimittajahallinnassa. Tehtävä on vakituinen.

Sinulla on soveltuva, vähintään alempi korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden päätoiminen kokemus julkisten hankintojen kilpailutusten läpiviennistä. Tunnet hankintalakia ja siihen liittyvää oikeuskäytäntöä ja sinulla on kokemusta projektityöskentelystä. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet mukava työkaveri, osaat työskennellä osana tiimiä ja pärjäät isossa organisaatiossa. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä.

Eduksesi luetaan Cloudia Kilpailutus- ja Cloudia Sopimus-järjestelmien tuntemus sekä kokemus hankintalain mukaisten neuvottelumenettelyjen läpiviennistä. Arvostamme lisäksi hyvää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työn vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen. Ylessä on päätetty vahvistaa julkisten hankintojen keskitettyä tukipalvelua ja pääset mukaan toteuttamaan toimintamallin muutosta ja kehittämään Ylen hankintatoimintaa sekä omaa osaamistasi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja: hankintapäällikkö Milla Koivisto (milla.koivisto@yle.fi), puh. 044 421 0648, soittoajat 21.9. klo 12-13 ja 25.9. klo 12-13.