(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija, Visit Finland
Business Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

 

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan sekä kansainvälistymään nopeammin ja kehittämään innovaatioista kansainvälisiä menestystarinoita.

SUOMI TARVITSEE MAAILMANLUOKAN INNOVAATIOITA. TÄHÄN ME PUOLESTAMME TARVITSEMME SINUA.

Visit Finlandin päätehtävänä on Suomen matkailullisen imagon kehittäminen ja tunnettuuden kasvattaminen maailmalla markkinoinnin ja myynninedistämisen keinoin. Strategian mukaisesti eri markkinoilla painotetaan eri toimenpiteitä, yhteistyössä alan yritysten, muiden vienninedistäjien ja Team Finland -verkoston kanssa. Tämän lisäksi Visit Finland kerää ja tuottaa jatkuvasti uutta tietoa eri markkinoilta, kohderyhmien sekä matkailun trendien tunteminen ovat avainasemassa markkinointitoimenpiteitä ja matkailutuotteita suunniteltaessa. Visit Finland valmistelee, koordinoi ja toteuttaa valtakunnalliseen matkailustrategiaan pohjautuvia teemahankkeita.

TEHTÄVÄNÄSI ON

Tehtävänäsi on vastata erityisesti Visit Finlandin toimintaan liittyvistä hankinnoista. Haemme joukkoomme rautaista asiantuntijaa, jolla on vahva kokemus julkisista hankinnoista. Hankinta-asiantuntijana olet Business Finlandin innovatiivisten hankintojen mahdollistaja yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Keskeisimmät tehtäväsi ovat:

  • vastata julkisten hankintojen asiantuntijana hankinnan toteuttamisesta pääsääntöisesti sähköistä kilpailutusratkaisua käyttäen
  • hankintojen kilpailutus; hankinnan suunnittelu, tarjouspyynnön laadinta ja täsmentäminen, tarjousten pisteytys- ja vertailu, hankintapäätösten perustelujen laatiminen, asiakirjapyyntöihin vastaaminen, sopimusten laadinta ja sopimusseuranta
  • vaativien neuvottelumenettelyjen läpivieminen
  • sopimushallintajärjestelmän ylläpito ja kehittäminen

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Odotamme sinulta rohkeaa asennetta, kykyä sekä halua tehdä fiksuja ja innovatiivisia ja sitä kautta vaikuttavia hankintoja. Tuot tuoretta ja uudistavaa osaamista tiimiimme. Olet saanut erinomaista palautetta yhteistyö-, viestintä- sekä neuvottelutaidoistasi.  Arvostamme ystävällistä ja ratkaisuhakuista asiakaspalveluasennetta.

Sinulla on aiempaa kokemusta palveluiden ja erityisesti markkinoinnin hankinnoista. Matkailualan tuntemus ja kansainvälisen bisneksen tunteminen voidaan katsoa eduksesi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet jo julkisten hankintojen ammattilainen, jolla on halua kehittyä edelleen.  Suomen kielen lisäksi, käytät sujuvasti myös englantia työkielenäsi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja dynaamisen työympäristön innovatiivisten julkkisten hankintojen edelläkävijäorganisaatiossa. Pääset osaltasi tekemään merkityksellistä työtä Suomen hyvinvoinnin, kasvun ja kilpailukyvyn eteen yhteistyössä Team Finland -kumppaneidemme kanssa.

LISÄTIEDOT 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Business Finlandissa Procurement-yksikköön, Talent and Administration -palvelualueelle. Työskentelypaikka on Ruoholahdessa, Helsingissä.

Täytä hakemuksesi (suomeksi tai englanniksi) tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7575fe8c viimeistään 19.9.2018.

Visit Finlandin hankintoihin painottuvan hankinta-asiantuntija tehtävän lisäksi, voimme tarvittaessa rekrytoida myös toisen hankinta-asiantuntijan hakijoiden joukosta. Hänen roolinsa painottuu yleisemmin koko Business Finlandin hankintoihin.

Lisätietoja tehtävästä:

Eriika Autio
Puh. +358 50 5577 514
eriika.autio@businessfinland.fi
Soittoajat: tiistai 11.9. klo 10­–12, perjantai 14.9. klo 10–12 ja maanantai 17.9. klo 12–13.