(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija, vastuualueena palveluiden hankinnat
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Aalto-yliopisto panostaa voimakkaasti palveluidensa kehittämiseen ja tässä tärkeässä roolissa ovat ensiluokkaiset palveluita tuottavat kumppanit. Haemme nyt joukkoomme


Hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena palveluiden hankinnat


määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti.


Tässä vaativassa ja monipuolisessa tehtävässä olet mukana yliopiston palveluiden kehittämisessä. Tavoitteenamme on luoda Aallon tutkimukselle ja taiteelle maailmanluokan toimintaedellytykset ja luoda Otaniemen kampuksesta huipputasoinen ja houkutteleva kohtaamispaikka eri alojen tutkijoille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja kaikille uuden luomisesta kiinnostuneille. Meillä rakennetaan parempaa maailmaa.


Tavoitteesi


Hankinta-asiantuntijana toteutat yliopiston palveluhankintoja varmistaen koko prosessin onnistumisen. Yliopiston toiminnan monimuotoisuuden takia tehtäväsi on haastava ja monipuolinen: meillä hankinnat voivat kattaa niin strategisen viestinnän palvelukumppanin hankinnan kuin varainhankinnan konsultoinnin sopimukset. Vastaat kilpailutuksista ja rakennat positiivista yhteistyötä toimittajien kanssa. Autat yksiköitä toimittaja- ja sopimushallinnassa sekä teet spend-analyysejä vastuullasi olevista hankinnoista. Palveluiden digitalisaation huomioiminen on sinulle luonnollinen osa hankintaa.


Yhteisösi


Tehtävässäsi sinua sparraa koko tiivis yhteisömme, lähimpinä kumppaneinasi Antti (Laakso) ja joukko loistavia hankinnan ammattilaisia sekä lukuisa joukko muita palveluiden huippuosaajia.


Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Olet hankinnan ammattilainen ja sinulla on intoa hankinnan jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on kokemusta palveluiden hankinnasta.  Osaamisesi ansiosta olet kotonasi vaativien hankintasopimusten parissa. Arvostamme haluasi toimia tiiviissä yhteistyössä ihmisten kanssa; hyvä asiakaskokemus on sinulle sydämen asia. Otat vahvan kopin tontistasi ja tuet ihmisiä konsultoivalla otteella. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä ja olet erinomainen kirjoittaja. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoasi (esim. KTM, HTM, DI, OTM tms.). Haluat etsiä aina parempaa ratkaisuja ja haastat ajatteluamme ennakkoluulottomilla ideoilla. Jaat ajatuksemme siitä, että maailma ei ole koskaan valmis.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet


Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, tuleva esimiehesi, Head of Procurement Antti Laakso vaihtaa mielellään kanssasi ajatuksia. Tavoitat Antin parhaiten keskiviikkoisin 9.1. ja 16.1. klo 9-11 (antti.laakso@aalto.fi, 0400 580042).


Jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 17.1.2019 Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!").


Espoossa 2.1.2019