(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija Valikoimanhallinta (1900029T)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Kuvaus

Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellisiä hankintoja?

Haemme tiimiimme nyt
Hankinta-asiantuntijaa

huolehtimaan sopimusten koko elinkaaresta ja toimittajanhallinnasta. Tehtäviisi kuuluvat tuotetietojen ja valikoimakokonaisuuden ylläpito. Teet laajasti yhteistyötä muiden tiimien sekä eri sidosryhmien kanssa perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon. Olet työotteeltasi innostunut, kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Suhtaudut erilaisiin työtehtäviin avoimesti, etkä pelkää rutiininomaista ja tarkkaa työskentelyä.

Odotamme sinulta kokemusta julkisista hankinnoista ja kaupallista koulutusta tai kokemusta. Terveydenhuoltoalan ja terveydenhuollon tarvikkeiden tuntemus, projektiosaaminen ja toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta sähköisen kilpailutus- ja toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Toivomme, että yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Työotteesi on itseohjautuva ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet hyvä neuvottelemaan ja aito tiimipelaaja. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan toimintaympäristön hankinnan parissa sosiaali- ja terveydenhuollossa. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tehtävässä saat näköalapaikan Suomen suurimman terveyspalveluiden tuottajan toimintaan nopeassa muutoksessa olevalla toimialalla.

Tehtävä on vakituinen. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 2.12.2019
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.10. klo 14-16 ja 10.10. 16-18 hankintapäällikkö Annika Turunen, puh. 040 334 6931.

Hakuaika päättyy: 22.10.2019