Hankinta-asiantuntija (rakennusurakat), Vantaa
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Haemme nyt joukkoomme rakennusurakoiden hankinta-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Aloitus 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Rakennusurakoiden hankinta-asiantuntijana työskentelet konsernin hankintatoimessa tiiviissä yhteistyössä Metsähallitus-konsernin hankintatoimen ja vastuualueiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat hankintaprosessin etenemisestä kokonaisuutena: olet mukana hankintojen ja urakkakohteiden valmistelussa, suunnittelussa ja kilpailutusasiakirjojen laadinnassa, hoidat kilpailutuksia Cloudia-järjestelmässä sekä teet raportointia ja seurantaa. Tavoitteenasi on sujuva ja kehittyvä hankintatoimi, joka on ohjeistettu organisaatiolle selkeästi. Tehtävä on uusi, ja tarjoaa työstään innostuneelle asiantuntijalle mahdollisuuden toteuttaa ideoitaan ja nähdä kädenjälkensä käytännössä. Metsähallituksen hallinnassa on kolmannes Suomen pinta-alasta, joten työkenttäsi ulottuu Hangosta Nuorgamiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, hyvää julkisen hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta sekä vahvaa käytännön kokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta, erityisesti monipuolista kokemusta rakennusurakoiden hankinnoista. Kokemus hankintatoimen toimintatapojen ja hankintaprosessien kehittämisestä katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi). Toivomme sinulta analyyttistä ajattelua, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Hankintatoimessa pääset tutustumaan vaihteleviin asiakokonaisuuksiin ja tekemään yhteistyötä eri asiantuntijoidemme kanssa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella, hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.4.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus-konsernin hankintapäällikkö Tuure Marku, puh. 040 183 8315. Tavoitettavissa parhaiten 26.3.2020 klo 12-16 ja 31.3.2020 klo 12-16, mutta myös muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352174
  • Tehtäväalue: Ostotehtävät/hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tuure Marku (Tuure.Marku (a) metsa.fi)
  • Puhelin: 0401838315
  • Sijainti: Vantaa