(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija (lääkintälaitteet) HUS Logistiikka (180001Z4)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille.

Haemme nyt kahta hankinta-asiantuntijaa lääkintälaitehankintojen tiimiin eläköitymisen ja perhevapaasijaisuuden vuoksi.

Tehtävässä vastaat lääkintälaitteiden kilpailuttamisesta hankintalain mukaisesti yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa. Tuet asiakkaita sopimus- ja toimittajahallinnassa sekä annat hankintoihin liittyvää konsultaatiota.

Toivomme, että yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti ja ymmärrät asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi. Työotteesi on itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä, lisäksi hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Arvostamme kokemusta julkisten hankintojen kilpailutusten kokonaisvastuullisesta, projektinomaisesta läpiviennistä ja valmiutta toiminnan yhteiseen kehittämiseen. Eduksi luetaan myös toimialueen tuntemus ja kokemus erilaisten tilaus- ja toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Tällä hetkellä käytössämme on Cloudia-kilpailutusjärjestelmä.

HUS Logistiikan hankintapalvelut on jaettu kolmeen tiimiin, jotka vastaavat lääkintälaitteiden, tarvikkeiden ja palveluiden hankinnasta asiakkaiden tarpeisiin. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen ja meillä asioita hiotaan paremmiksi yhdessä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden hankinnan parissa. Tehtävässä saat näköalapaikan Suomen suurimman terveyspalveluiden tuottajan toimintaan nopeassa muutoksessa olevalla toimialalla.

Tehtävistä toinen on vakituinen ja toinen määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Kelpoisuusehtona tehtävässä on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.12.2018  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Sujata Hapuli, p. 040 668 2287, sujata.hapuli@hus.fi 

Hakuaika päättyy: 16.11.2018