(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija johtavan endoskopiayrityksen myynnintukeen Olympus Finlandille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Hankinta-asiantuntijana pääset vastuulliseen rooliin Olympus Finlandilla oman liiketoimintayksikön tuotteiden parissa ja toimimaan tärkeänä linkkinä asiakasrajapinnassa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin ja ulkoisten asiakkaiden kanssa myynnin tukiryhmässä. Jos nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä ja tiimityöskentelystä, voi tämä tehtävä olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Academic Work etsii Olympus Finland Oy:lle kokoaikaista Hankinta-asiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Olympus Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [esp01@academicwork.fi] (mailto: esp01@academicwork.fi).
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin oman business unitin tuotteiden parissa. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat tarjousten valmistelu, tilauksien syöttäminen, koordinointi ja laskutus sekä asiakkaiden ja myynnin tukena toimiminen. Suuri osa työstä tehdään SAP:in ja CRM:n avulla. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin, tukitoimien ja Saksassa sijaitsevan emoyhtiön kanssa. Ympärilläsi on rennon ilmapiirin huippuammattilaisten tiimi, joka tukee sinua tehtävissäsi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tarjoustyöskentely myynnin ja huollon kanssa
* Sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu
* Tilausten syöttäminen ja koordinointi


Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran osaamista tarjousten tekemisen ja myynnin tuen tehtävistä. Olympus Finlandilla on myös tunnetusti hyvä työskentelyilmapiiri ja yhteishenki.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen ala, vähintään AMK) ja halu sitoutua vastuullisiin tehtäviin. Olet järjestelmällinen ja luotettava tiimityöskentelijä, jolla on aiempaa työkokemusta tarjousten tekemisen parista. Ensisijaisesti etenemme hakijoiden kohdalla, joilla on kokemusta julkisen hankinnan prosesseista ja tarjouksista. Tämän lisäksi sinulla on kokemusta CRM:n ja SAP:in tai jonkin muun ERP-järjestelmän käytöstä. Olet etsimämme henkilö, jos nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja olet tarkka työssäsi. Omatoimisuus ja itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa, ja olet nopea oppimaan ja omaksumaan uutta tietoa. Tehtävässä kommunikoidaan paljon englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta vähintään AMK
* Kokemusta tarjousten tekemisestä
* Kokemusta CRM:n ja SAP:n tai jonkin muun ERP-järjestelmän käytöstä
* Tarkka ja vastuuntuntoinen asenne työtä kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, etenemme haussa välittömästi sopivien henkilöiden haettua!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Määräaikainen 29.10.2019 saakka, jatko mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp01@academicwork.fi] (mailto: esp01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Olympus Finland Oy on 54 huippuammattilaisen muodostama dynaaminen ja energinen yritys. Olemme erikoistuneet optodigitaalisiin järjestelmiin, kuvantamiseen sekä niiden lääketieteellisiin sovelluksiin. Medical-yksikkömme markkinoimat innovatiiviset laitteet ja instrumentit ovat käytössä laajasti Suomen terveydenhuollossa. Toimitilamme sijaitsevat Perkkaalla Espoossa.