(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija HUS-Logistiikka (180000R6)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

HUS-Logistiikka on HUS:n tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Etsimme nyt hankintayksikkömme palveluhankintatiimiin

Hankinta-asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on viedä läpi julkisten hankintojen kilpailutusprojekteja yhteistyössä tilaajayksikön asiantuntijoiden kanssa. Kykenet hallinnoimaan itsenäisesti useita kilpailutusprojekteja samanaikaisesti projektimaisella ja tavoitteellisella otteella. Kilpailutusprojektit sisältävät hankinnan kohteen määrittelyn, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan, kilpailutuksen ja tarjousten vertailun. Tuet tarvittaessa tilaajaa myös sopimus- ja toimittajahallinnassa sekä annat hankintoihin liittyvää konsultaatiota.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita. Uskallat tuoda esiin uusia näkökulmia ja olet valmis kehittämään toimintaa yhdessä työyhteisösi ja asiakkaidemme kanssa. Pystyt myös hyödyntämään monipuolisesti erilaista tiedon hankintaa sekä Word- ja Excel -ohjelmia.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan julkisiin hankintoihin ja terveydenhuoltoon sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme alan huippuosaajaksi.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. Tehtävä on vakituinen. Aikaisempi kokemus julkisista hankinnoista ja kilpailuttamisesta katsotaan eduksi. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus: Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa, minkä mukaan työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja. Lisäksi vaaditaan tartuntatautilain 55 ja 56 pykälän mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.5.2018
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa hankintapäällikkö Kari Salovaara p. 050 545 5399 kari.salovaara@hus.fi

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hae tehtävää: https://hus.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=180000R6&lang=fi

Hakuaika päättyy: 23.4.2018