(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija, hankintapalvelut (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2021

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä sosiaali- ja terveystoimialan hankintapalveluihin.

Haemme hankinnoista vastaavaan hankintapalveluiden projektipalvelut-yksikköön vakinaisiin työsuhteisiin kahta julkisten hankintojen asiantuntijaa vahvistamaan asiantuntijatiimiämme. Tehtävät ovat uusia.

Hankintapalvelut vastaa sosiaali- ja terveystoimialan keskitetystä strategisesta ja operatiivisesta hankintatoimesta sekä tilaustoiminnasta. Se tukee ydintoimintaa hankintojen sopimuskauden aikaisessa ohjauksessa ja sopimushallinnassa sekä ostettujen palvelujen johtamisessa. Lisäksi toimialan toiminnan tueksi tuotetaan tuotantotapojen arvioinnin analyysejä sekä oman tuotannon ja hankintojen vaikuttavuuden kehittämistä tukevia analyysejä. Hankintapalvelut muodostuu kolmesta yksiköstä: projektipalvelut, ratkaisupalvelut sekä osto- ja neuvontapalvelut.

Projektipalvelut vastaa mm. toimialan hankintojen kilpailuttamisesta, hankintoihin liittyvän päätöksenteon valmistelusta, kilpailutettujen sopimusten valmistelusta ja hallinnasta sekä palveluseteliprojekteista. Yksikössä valmistellaan lähes 90 kilpailutusta vuosittain kymmenen hankinta-asiantuntijan voimin.

Hankinta-asiantuntijana tehtäväsi painottuvat toimialan palvelu- ja/tai järjestelmähankintoihin. Monipuoliseen tehtävääsi sisältyy muun muassa:
- kilpailutusprojektien läpivienti hankintalain, kaupungin ohjeiden sekä muiden ohjeiden ja säännösten mukaisesti
- moniammatillisten hankintatyöryhmien koordinoiminen ja hankintaprojektien aikatauluttaminen
- sopimusten valmistelu, seuranta ja hallinnointi
- hinnanmuutosten ja reklamaatioiden käsittely
- palvelusetelien käyttöönottoprojekteihin osallistuminen.

Sinulle nimetään yksikön sisällä oma erityinen vastuualue aiemman kokemuksesi, mahdollisten toiveittesi ja yksikön tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle
Aitiopaikan sosiaali- ja terveystoimialan hankintoihin, hyvät kehitysmahdollisuudet ja mukavan työyhteisön kehittyvässä yksikössämme. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut. Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tule tekemään vaikuttavaa työtä kanssamme!

Ensimmäiset haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 9-10. Vallitsevan tilanteen vuoksi haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä.

Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa helsinkirekry.fi. Tervetuloa joukkoomme!

Edellytämme sinulta
Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta julkisista hankinnoista sekä kykyä vastata itsenäisesti hankintaprojektien valmistelusta ja läpiviennistä. Aiempi työkokemuksesi hankinnoista voi painottua esim. palvelu- ja/tai järjestelmähankintoihin. Työ edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

Ennen valintapäätöstä sinun tulee esittää työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää paineensietokykyä, monien eri tehtävien yhtäaikaista hallintaa, hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä erityisesti kiinnostusta julkisiin hankintoihin ja kehittymishalua.

Luemme eduksi erilaisten hankintamenettelyjen osaamisen, aiemman kokemuksen sosiaali- ja terveystoimialalta sekä vahvan markkinatuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johanna Kahilakoski, kilpailutus- ja sopimuspäällikkö Yhteydenotot to 18.2. klo 14-15 ja ma 22.2. klo 14-15. p. 040 358 4097 johanna.kahilakoski@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi