(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija (2 hlöä)
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Toimintamme ydin ja onnistumisemme kivijalka ovat ihmiset ja osaaminen – toisin sanoen sinä. Haemme nyt hankintatoimemme operatiiviseen sydämeen osaajia toteuttamaan erittäin kunnianhimoista epäsuoran hankinnan toimintamallin muutosohjelmaa, jossa opit uutta ja koet onnistumisia. Oletko hankinnan ammattilaisena valmis ottamaan uuden harppauksen urallasi?

Meidän missiomme Epäsuorissa hankinnoissa on tuottaa merkittävää taloudellista ja toiminnallista hyötyä koko S-ryhmälle johtamalla yli miljardin euron suuruisia epäsuoria hankintoja tehokkaasti ja vaikuttavasti. Juuri tähän liittyy mittava muutosohjelmamme. Muutosohjelmamme ydin on siinä, että haluamme palvelujen ja tuotteiden tilaajien löytävän tarvitsemansa helposti ja etukäteen hyväksyttyjen ostojen kanavoituvan S-ryhmän vaatimukset täyttäville sopimuksille ja toimittajille - oli kyse sitten IT-palveluista, markkinoinnista, kiinteistöpalveluista, HR-palveluista tai koneista ja laitteista. Kuinka tämä sitten liittyy sinuun?

Käynnistyvä muutosohjelmamme ja sen osana toteutettava järjestelmähankkeemme tarjoavat sinulle tilaisuuden hypätä rooliin, jossa helpotat kaikkien S-ryhmäläisten arkea ja varmistat epäsuoran hankinnan ostojen päätymisen ammattimaisesti laadituille hankintasopimuksille. Roolissasi parannat S-ryhmän kilpailukykyä, tuet ketjukonseptiemme toteutumista ja uudistumista sekä tehostat toimintaamme läpi koko tilauksesta-maksuun (P2P) prosessin. Vaikutat siis roolissasi suoraan ryhmämme strategisten tavoitteiden toteutumiseen.

Sinun tärkein tehtäväsi on hankintasopimusten herättäminen henkiin. Teet sen ostamista helpottaen ja tilaajia auttaen:

  •  Varmistat, että tilaajiemme tarpeet tulevat huomioiduksi toimintamalliemme ja Coupa P2P
  • järjestelmämme kehitystyössä - Vastaat Coupa P2P
  • järjestelmämme sisällön luomisesta ja ylläpidosta - Toimit tilaajiemme tukena uuden Coupa P2P
  • järjestelmämme käytössä
  • koulutat sekä jalkautat uutta mutta myös neuvot normiarjessa
  • Ohjaat ja tuet toimittajiamme
  • sekä nykyisiä että uusia

Me palvelemme työksemme sisäisiä asiakkaitamme ja pidämme aina heidän tarpeensa etusijalla. Huolehdimme, että tilaaja löytää tarvitsemansa helposti, ja etukäteen hyväksytyt ostot kanavoituvat S-ryhmän vaatimukset täyttäville sopimuksille ja toimittajille. Samalla tarjoamme ulkoisille toimijoille sujuvan kanavan tehdä yhteistyötä S-ryhmän kanssa. Toimimme ratkaisukeskeisesti, innovatiivisesti ja rohkeasti. Kannamme vastuun tekemisestämme ja viemme asiat aina tyylikkäästi ja laadukkaasti maaliin.

Miksi sitten tulisit työkaveriksemme?

1. Meillä on juuri käynnistymässä maailmanluokan toimintamalli- ja järjestelmäprojekti. Tulet operoimaan epäsuoran hankinnan toimintamallien ja teknologisen kehityksen kärjessä omaa osaamispääomaasi kasvattaen.

2. Muutoksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden muovata omaa työnkuvaasi, kun maailmamme ei ole staattinen vaan ympärillämme tapahtuu paljon juuri nyt. Olet mukana tekemässä isoa muutostamme, siihen vaikuttaen ja sen toteumaa määrittäen.

3. Meillä on sisäinen palo auttaa. Työmme ajoittainen kompleksisuus yhdistettynä sen vaikuttavuuteen on mielestämme motivoivaa ja palkitsevaa. Uskomme, että tämä ei jätä kylmäksi sinuakaan.

4. Olemme vuosien aikana rakentaneet taloomme merkittävän hankintaosaamisen keskittymän yhdessä sisäisten asiakkaittemme kanssa. Tämä mahdollistaa sinun urallesi vaihtoehtoisia kehityspolkuja samalla kun rinnaltasi löytyy aina tuki arjessa.

Meidän 18 osaajan tiimimme on joukko hankinnan ammattilaisia – kivenkovia taitajia itse kukin. Me annamme toisillemme tilaa, mutta olemme tarvittaessa ensimmäisenä auttamassa kaveria. Olemme saaneet paljon aikaan, mutta oikeastaan vielä enemmän on edessä – ehdottomasti siis loistava hetki astua mukaan matkaan!

Työ vaatii mestarinsa – sinut?

Mistä tunnistat, sykkiikö sydämesi hankinnalle? Olet tällöin esimerkiksi opiskellut jo aikanaan hankintojen johtamista pääaineenasi. Jos et ihan vielä tuolloin tiennyt, että hankinnasta löytyy sinun paikkasi työelämässä, intohimosi on voinut syttyä hankinnan parissa työskennellessäsi. Olet saanut sopivaa tuntumaa työhön ja huomannut, että haluat jatkaa osaamispääomasi kasvattamista tällä saralla.

Mielestämme on tärkeää, että olet valmis työskentelemään oman mukavuusalueesi ulkopuolella. Uskallat toimia tilanteissa, jotka ovat uusia tai lopputulema ei ole ennustettavissa 100% varmuudella. Olet luova ratkaisija ja sinnikäs asioiden edistäjä – ymmärrät, että parasta tulosta ei saavuteta hetkessä tai helpoimman kautta. Uskallat myös kokeilla, kysyä ja kyseenalaistaa. Olet luonteva ja vaikuttava viestijä sekä positiivisen kautta toimeen tarttuva tekijä.

Voit käydä tutustumassa tiimimme työhön myös Ässäduunissa-blogissamme.

Miltä kuulosti? Voisitko sinä olla etsimämme hankinta-asiantuntija?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 15.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.