(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija (190002K5)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Kuvaus

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille.

Haemme nyt joukkomme hankinta-asiantuntijaa, jonka erikoistumisalueena ovat Kymsoten, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, palveluhankinnat.

Kymsote hankkii vuosittain noin 200 M€ arvosta sote-palveluja ja tehtävässä vastaat näiden palveluhankintojen kehittämisestä ja kilpailuttamisesta yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa. Hankintatoimen kehitystyössä huomioidaan hankinnan koko elinkaari: hankinnan kohteen määrittely, kilpailutusprosessi sekä sopimuskauden aikainen tuottajaohjaus. Työpisteesi sijaitsee Kotkassa.

Pääset myös osallistumaan liikkeenluovutusprojektiin, jossa valmistellaan Kymsoten hankinta- ja logistiikkapalvelujen siirtämistä HUS Logistiikalle. Projektissa luodaan palvelumalli, jonka sisältöön voit asiantuntemuksellasi vaikuttaa.

Arvostamme julkisten hankintojen tuntemusta, ymmärrystä tulosperusteisesta hankinnasta ja toiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen palveluhankinnoista sekä vahvan projektiosaamisen.

Toivomme, että yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti.

Työotteesi on itseohjautuva ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet hyvä neuvottelemaan ja aito tiimipelaaja. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luetaan myös kokemus kilpailutusjärjestelmän sekä erilaisten tilaus- ja ERP-järjestelmien käytöstä.

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan toimintaympäristön sote-hankinnan parissa. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tehtävässä saat näköalapaikan Suomen suurimman terveyspalveluiden tuottajan toimintaan nopeassa muutoksessa olevalla toimialalla.

Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.1.2020  
Ensisijainen sijainti: Kotka
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Tuomas Riihivaara p. 040 355 2560.

Hakuaika päättyy: 25.11.2019