(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija (1900029Q)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Kuvaus

Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellisiä hankintoja?

Haemme tiimiimme nyt kokenutta Hankinta-asiantuntijaa.

Tehtävässä vastaat osaamisalueesi mukaan erikoissairaanhoidon tarvikkeiden tai laitteiden kilpailuttamisesta hankintalain mukaisesti. Teet yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut sopimus- ja toimittajahallintaan. Kykenet hallinnoimaan samanaikaisesti useita kilpailutusprojekteja tavoitteellisella otteella. Kilpailutusprojektit sisältävät hankinnan kohteen määrittelyn, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan, kilpailutuksen ja tarjousten vertailun.

Odotamme sinulta kokemusta julkisista hankinnoista ja kaupallista koulutusta tai kokemusta. Terveydenhuoltoalan ja terveydenhuollon tarvikkeiden tuntemus, projektiosaaminen ja toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät katsotaan eduksi.

Toivomme, että yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Työotteesi on itseohjautuva ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet hyvä neuvottelemaan ja aito tiimipelaaja. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luetaan myös kokemus kilpailutusjärjestelmän sekä erilaisten tilaus- ja ERP-järjestelmien käytöstä.

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan toimintaympäristön hankinnan parissa sosiaali- ja terveydenhuollossa. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tehtävässä saat näköalapaikan Suomen suurimman terveyspalveluiden tuottajan toimintaan nopeassa muutoksessa olevalla toimialalla.

Tehtävä on vakituinen. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 2.12.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Suvi Seppälä puh. 050 486 7596 perjantaina 11.10. ja keskiviikkona 16.10.

Hakuaika päättyy: 22.10.2019