(Poistunut julkaisusta)

Hankinta-asiantuntija (190001AC)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille.

Haemme nyt kokenutta
hankinta-asiantuntijaa tarvikehankintojen tiimiin.

Tehtävässä vastaat yleis- ja hoitotarvikkeiden kilpailuttamisesta hankintalain mukaisesti yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut sopimus- ja toimittajahallintaan. Tehtävänäsi on viedä läpi julkisten hankintojen kilpailutusprojekteja yhteistyössä tilaajayksikön asiantuntijoiden kanssa. Kykenet hallinnoimaan itsenäisesti useita kilpailutusprojekteja samanaikaisesti projektimaisella ja tavoitteellisella otteella. Kilpailutusprojektit sisältävät hankinnan kohteen määrittelyn, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan, kilpailutuksen ja tarjousten vertailun.

Arvostamme vahvaa kokemusta julkisista hankinnoista.

Terveydenhuollon tarvikkeiden tuntemus, kaupallinen osaaminen, projektiosaaminen ja toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät katsotaan eduksi.

Toivomme, että yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Työotteesi on itseohjautuva ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet hyvä neuvottelemaan ja aito tiimipelaaja. Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luetaan myös kokemus kilpailutusjärjestelmän sekä erilaisten tilaus- ja ERP-järjestelmien käytöstä.

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon tarvikkeiden hankinnan parissa. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tehtävässä saat näköalapaikan Suomen suurimman terveyspalveluiden tuottajan toimintaan nopeassa muutoksessa olevalla toimialalla.

Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.8.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Suvi Seppälä, p. 050 486 7596 maanantaina 10.6.2019 klo 8 - 9.

Hakuaika päättyy: 17.6.2019