(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan projektipäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Etsimme Hankinnan projektipäällikköä VR FleetCaren toimitusketju yksikköön. 

Toimitusketju yksikkö on VR FleetCaren matriisitoiminto, jonka tehtävänä on varmistaa tuotantoyksiköillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat materiaalihankinnan ja -logistiikan palvelut sekä suunnittelutoiminnot.

Toimitusketjulla on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. Olemme mukana toteuttamassa useita eri kalusto- ja muutosprojekteja asiakkaillemme. Kasvua vahvistamaan haemme joukkoomme hankinnan projektiosaamista.

Hankinnan projektipäällikkönä vastaat eri projektihankintojen vetämisestä ja toteuttamisesta sekä kehität projektihankinnan prosesseja uudelle tasolle yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotantoyksiköiden, teknisten asiantuntijoiden sekä toimittajaverkostomme kanssa. Pääset myös osaltasi vaikuttamaan toiminnanohjausjärjestelmien kehitykseen.

Odotamme, että sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää osaamista projektien vetämisestä sekä prosessi- ja järjestelmäkehityksestä. Sinulla tulee myös olla työkokemusta hankintaprosesseista ja toimittajahallinnasta.  

Tehtävässä  edellytetään hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä neuvottelutaitoja.  Olet aikaansaava tiimipelaaja, joka tarttuu mielellään myös operatiivisiin haasteisiin. Sinulla on nopea päätöksentekokyky ja hallitset toimittajien kanssa käytävät neuvottelut ja  tarjouspyyntökäytännöt .  Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin, hyvää paineensietokykyä sekä tietojärjestelmien tehokasta ja sujuvaa hyödyntämistä.

Tehtävässä vaaditaan erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan tapauskohtaisesti eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden vaihtelevassa työympäristössä ja uudistushenkisessä ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö  Ilari Laakso p.040-8621430 puhelimitse 27.9 klo 9-15 ja 4.10 klo 9-15 tai sähköpostitse ilari.laakso@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.